Προτεινόμενα

Super League: Το γνώριμο φαβορί και οι ενισχυμένοι «μνηστήρες»| Όλες οι αποδόσεις

Μπορεί η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος να καθυστέρησε μερικές εβδομάδες, ωστόσο οι 14 ομάδες θα βρεθούν στην «σέντρα» το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Φαβορί ο Ολυμπιακός, ενισχυμένοι οι «μνηστήρες»

Ανεξαρτήτως παρατάσεων και αναβολών, ο Ολυμπιακός παρέμεινε το Νο.1 φαβορί για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, με την απόδοση να βρίσκεται στο 1.40. Ακολουθούν ο ΠΑΟΚ στο 4.00, η ΑΕΚ στο 11.00 και οι άλλοι δύο «μεγάλοι», Άρης-Παναθηναϊκός στο 81.00 και στο 34.00 αντίστοιχα.

Οι εντυπωσιακές κινήσεις του Άρη στο μεταγραφικό παζάρι, φαίνεται πως θορύβησαν τους μπουκ. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τον ερχομό των Καμαρά, Ιτούρμπε, Ν’Ντιαγέ και Χαΐροβιτς, προσφέρονται σε απόδοση 3.50 για να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, κάτι το οποίο συνέβη και την περασμένη σεζόν.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός που διανύει μία μεταβατική περίοδο, κοστολογείται στο 2.10 για βρεθεί εκτός των τεσσάρων πρώτων θέσεων. Οι «πράσινοι» έδειξαν στην προετοιμασία ότι χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ που έχει εκπονήσει ο Γιοβάνοβιτς και ίσως αυτό τους κοστίσει στην μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Από εκεί και πέρα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φρόντισαν να κάνουν δυνατές προσθήκες τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, αλλάζοντας εν μέρει τις ισορροπίες. Μάλιστα, και οι δύο βρίσκονται ένα «κλικ» πιο ψηλά στην εκτίμηση των μπουκ, με τους Θεσσαλονικείς να προσφέρονται στο 1.70 για την 2η θέση και την «ένωση» στο 3.00.

Ο Ιωνικός και οι υπόλοιποι

Στην μάχη του υποβιβασμού, τέσσερις ομάδες δείχνουν να ξεχωρίζουν για τις στοιχηματικές εταιρίες. Πιο συγκεκριμένα, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός και Ιωνικός προσφέρονται στο 2.10 για να αποχαιρετήσουν την κατηγορία στο φινάλε της χρονιάς.

Βάσει των όσων έδειξαν έως τώρα στα φιλικά και λαμβάνοντας υπόψιν τις μεταγραφικές κινήσεις, οι Νικαιώτες έχουν προβάδισμα για να αποφύγουν τα μπλεξίματα. Άλλωστε, η τελευταία «νεοφώτιστη» που υποβιβάστηκε αμέσως μετά την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία, εντοπίζεται έξι χρόνια πίσω (Νίκη Βόλου)! Στο 1.65 προσφέρεται η επιβίωση του Ιωνικού.

Η μάχη των «κανονιών»

Ένα… γκανιάν και αρκετά υποψήφια «black horses» περιλαμβάνει η κούρσα για το βραβείο του τοπ σκόρερ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κέρδισε το «χρυσό παπούτσι» της Super League τα τελευταία δύο χρόνια, καταγράφοντας εντυπωσιακά νούμερα (20-22 γκολ). Φέτος, εκκινεί εκ νέου ως το ακλόνητο φαβορί στο 1.80. Βέβαια, ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος με τους Αραούχο (10.00), Σφιντέρσκι (12.00) και Κουλούρη (21.00), να είναι οι πλησιέστεροι αντίπαλοί του βάσει αποδόσεων.

Για κάθε έναν από τους ανωτέρω επιθετικούς, προσφέρονται ξεχωριστά line για τις καταθέσεις τους στα αντίπαλα δίχτυα! Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη. Ο Έλληνας διεθνής φορ επιστρέφει στην εγχώρια λίγα έπειτα από δύο περίεργες χρονιές στην Τουλούζ, θέλοντας να θυμηθεί τον καλό του εαυτό. Στην τελευταία χρονικά παρουσία του, με την φανέλα του Ατρομήτου, σημείωσε 19 γκολ (2018-19). Φέτος το line τοποθετήθηκε στα 7,5 γκολ με απόδοση 1.87 στο under/over.

Τέλος, ανάμεσα στις χιλιάδες προσφερόμενες μακροχρόνιες αγορές της Super League, μπορεί κάποιος να βρει head to head ομάδων με ή χωρίς πλέι οφ/πλέι άουτ, ειδικά στοιχήματα για τις επιδόσεις των ομάδων (over/under βαθμών κ.ά), αν κάποια ομάδα θα ολοκληρώσει αήττητη την παρουσία της (εντός-εκτός, συνολικά), χάντικαπ διαφοράς βαθμών και μία τεράστια γκάμα ειδικών στοιχημάτων.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x