Προτεινόμενα

To 4ο Μουντομπάσκετ live του ΣΠΟΡ FM 94,6 από το Athens Metro Mall

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο Athens Metro Mall, μετά τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στο 4ο στη σειρά Live του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο Athens Metro Mall, μετά τον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στο 4ο στη σειρά Live του ΣΠΟΡFM 94,6.

Ο Σταύρος Χονδροθύμιος με καλεσμένο τον Θοδωρή Παπαλουκά σας περιμένουν για το 3ο ημίχρονο από τις 17:30 έως τις 20:00 στο ισόγειο του Athens Metro Mall.

Να είσαι εκεί:

Τοποθεσία: Athens Metro Mall
Ημέρα: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα: 17:30-20:00

Σε περιμένουμε για ένα ακόμα απόλυτα μπασκετικό Μουντομπάσκετ Live διάρκειας 2,5 ωρών, για να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και φυσικά για να συζητήσουμε όλα όσα θα έχουν γίνει στο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής λίγο πριν.

Έλα να παίξουμε μπάσκετ σε ένα διαδραστικό σκηνικό για μικρούς και μεγάλους… Λάβε συμμετοχή στους διαγωνισμούς που περιλαμβάνουν σουτ στις μπασκέτες και στα κουίζ ερωτήσεων των instant win διαγωνισμών για να κερδίσεις πλούσια δώρα!
Ραντεβού στο εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, σας περιμένουμε όλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x