Προτεινόμενα

Η σέντρα του Μουντιάλ θα γίνει στο Athens Metro Mall

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ο παλμός του Παγκόσμιου Κυπέλλου θα χτυπήσει δυνατά στο ATHENS METRO MALL.

Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστείων υποδέχεται τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 για να σφυρίξουν και να ξεκινήσει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε μια τεράστια αρένα, είστε όλοι καλεσμένοι να πάρετε μέρος σε ένα 2ωρο Live event με τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του σταθμού.

World Cup 22’ Debate με τον bwinΣΠΟΡFM 94,6

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου λοιπόν, στις 12.00 το μεσημέρι, σας περιμένουμε όλους στο ATHENS METRO MALL!

Οι Βάιος Τσούτσικας,  ο Μιχάλης Τσόχος και  ο Σταύρος Χονδροθύμιος θα συντονίζουν το Live ενώ παράλληλα θα συνθέσουν μια επιτροπή και για 2 ώρες και θα διεξάγουν ένα debate για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Παγκόσμιο Κύπελο και όλες τις πιθανές προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή.

Το  ATHENS METRO MALL γιορτάζει την έναρξη του World Cup 2022 με ένα απίθανο ποδοσφαιρικό event και  σας περιμένει για να κάνει την κάθε σας στιγμή αξέχαστη με ατελείωτο shopping, δράσεις και εκπλήξεις.

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

12 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης.

Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ.

Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x