Προτεινόμενα

Ακόμα δεν μπήκες στους Tipsters του Πάμε Στοίχημα;

Ακολούθησε τους κορυφαίους, ανέβασε τα δελτία σου και κέρδισε πλούσια δώρα στην πρώτη ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα!

Μπαίνεις στο πρακτορείο της γειτονιάς σου. Ψάχνεις την αγαπημένη σου γωνιά. Κάθεσαι στην ίδια γουρλίδικη καρέκλα που καθόσουν τις προάλλες όταν σου έκατσε το παρολί.

Και αρχίζει πλέον η μυσταγωγία:

Πιάνεις κουβέντα με τους παιχταράδες. Τα «ιερά τέρατα» του πρακτορείου. Ζητάς τα φώτα και τη σοφία τους για τα ματσάκια της ημέρας. Μοστράρεις με καμάρι τα δικά σου κερδισμένα δελτία. Σιχτιρίζεις αυτά που χάθηκαν για ένα over που έμεινε 0-2 από το 12’.

Παρακινείς και τους άλλους να παίξουν το σιγουράκι σου «που σήμερα δεν σπάει με τίποτα». Ε, φαντάσου αυτό το υπέροχο τελετουργικό, αυτή την αγαπημένη συνήθεια της εβδομάδας (ή και της ημέρας) να μπορείς να τη ζήσεις και από το κινητό σου. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά να μπορείς να «φτιαχτείς» και με δώρα δυνατά…

Χάρη στο Πάμε Στοίχημα Tipsters!

Η πρώτη ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα είναι πλέον εδώ. Και σου επιτρέπει να ξέρεις πάντοτε (και κυριολεκτικά) «τι παίζει»! Με διαδικασία τόσο εύκολη όσο το να βάζεις ένα ποτήρι νερό, όπως θα ‘λεγε και μια ψυχή:

Μπαίνεις (εντελώς δωρεάν) μέσω του opapstore app. Ακολουθείς τους κορυφαίους Tipsters. «Αντιγράφεις», αν θες, τα στοιχήματά τους.

Κι όλα αυτά ενώ μπορείς να ανεβάζεις σκαναρισμένα τα δικά σου. Να σκαρφαλώνεις ανάλογα με το ποσοστό επιτυχίας στο leaderboard (το συνολικό, του μήνα ή συγκεκριμένου καταστήματος ΟΠΑΠ).

Και να διεκδικείς τις δικές σου πιθανότητες να τρυπώσεις στο κερδοφόρο TOP-10!

Εξάλλου ανά πάσα στιγμή έχεις εικόνα για τα «hot bets», τα ματς που έχουν παιχτεί από τους περισσότερους παίκτες. Βρίσκεις νέα για τους αγώνες της ημέρας.

Έχεις όλα τα εργαλεία στα χέρια σου (βλεφαριάζοντας παράλληλα τι παίζουν οι κορυφαίοι) για να γίνεις «μάστορας» του στοιχήματος.

Ο επόμενος μεγάλος Tipster, που θ’ απολαμβάνει δόξα, followers και έξτρα πλούσια δωράκια. Ή απλά μέλος μιας μεγάλης στοιχηματικής παρέας, όπου θα μπορείς να κάνεις το κομμάτι σου.

Win-win situation, που θα λέγανε και στα χωριά μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x