Προτεινόμενα

Αξίζει το ρίσκο το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Kαλή εβδομάδα και με καλά κέρδη! Πριν περάσουμε στο σημερινό ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι, να σας ενημερώσουμε πως θα είμαστε μαζί σας με ιπποδρομιακή ενημέρωση μαζί και με προτάσεις μέχρι και την Παρασκευή 14/7/2017 που έχουμε και Ελληνικό πρόγραμμα! Μετά θα σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και θα επιστρέψουμε την 1/9/2017 Mε την ευκαιρία να πούμε πως για την Παρασκευή 14/7/2017 συμπληρώθηκε σήμερα ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών!

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σήμερα Δευτέρα 10/7/2017 με τις γνωστές σας πια χώρες –Αγγλία, Γαλλία, Ν. Αφρική – να συμμετέχουν σε αυτό! Οι διαδρομές είναι σχεδόν χωρισμένες σε πολυπληθείς και μη, ενώ χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ότι το παιχνίδι όπως φαίνεται στην διεθνή ιπποδρομιακή αγορά ‘’απλώνεται’’ σε πολλά άλογα και δεν ξεχωρίζουν τα πολύ μεγάλα φαβορί!

Η Ν. Αφρική συμμετέχει με τον ιππόδρομο του FLAMINGO PARK, η Γαλλία συμμετέχει με τον ιππόδρομο της COMPIEGNE ενώ το μεγαλύτερο μερτικό το έχει η Αγγλία με τρία ιπποδρομία, αυτά των AYR, ROSCOMMON και WINDSOR.

Πάρτε στυλό και χαρτί φίλες και φίλοι της εκπομπής που θέλετε να στοιχηματίσετε στις προτάσεις μας και σημειώστε:

Κωδικός ιπποδρομίας 036 με ώρα έναρξης τις 22:05, βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά δηλαδή τον νικητή ίππο της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε εδώ να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 10-9-11.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 22:35, βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του WINDSOR. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 5 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-6-9.

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.horseraces.gr που έχει πλούσιο υλικό και μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στην ξενάγηση σας στον χώρο των ιπποδρομιών

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x