Προτεινόμενα

Το κορυφαίο χειμερινό ανδρικό look ξεκινά με τα κατάλληλα ανδρικά μπουφάν

Η casual χειμερινή ένδυση για κάθε άνδρα έχει το δικό της σημείο αναφοράς: τα ανδρικά μπουφάν βγαίνουν πάλι από την ντουλάπα για να χαρίσουν ζεστασιά και κομψότητα σε κάθε εμφάνιση.

Η casual χειμερινή ένδυση για κάθε άνδρα έχει το δικό της σημείο αναφοράς: τα ανδρικά μπουφάν βγαίνουν πάλι από την ντουλάπα για να χαρίσουν ζεστασιά και κομψότητα σε κάθε εμφάνιση.

Ανδρικά μπουφάν: όταν το στιλ συναντά την πρακτικότητα

Η αξία ενός μπουφάν είναι να παρέχει προστασία από το κρύο. Κοινό μυστικό ωστόσο είναι ότι αποτελούν σημαντική αφορμή για ένα κομψό χειμερινό look που τονίζει όσο κανένα άλλο τη φόρμα του σώματος και χαρίζει δυναμικό προφίλ σε κάθε άνδρα. Γι’ αυτό τον λόγο, το μπουφάν καθορίζει ολόκληρο το στιλ του άνδρα σε κάθε του casual ή semi-formal εμφάνιση.



Ένα κλασικό sport μπουφάν puffer με αφράτη σύνθεση παραμένει ιδανική επιλογή για καθημερινό look στη δουλειά. Ιδιαίτερα αν είναι μακρύ μπουφάν κάτω από τη μέση τότε δίνει μια υπέροχη αίσθηση παλτού και μπορεί άνετα να υποστηρίξει ένα semi-formal χειμερινό look. Μεγάλο πλεονέκτημά του ότι συνδυάζεται πανεύκολα με κάθε casual outfit.



Βασική απαίτηση από ένα μπουφάν είναι να διατηρεί ζεστό το σώμα, φροντίζοντας παράλληλα να παρέχει ελευθερία κινήσεων και δροσερή αίσθηση με το εσωτερικό του. Ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα business look, η άνεση που μπορεί να εξασφαλίσει το μπουφάν, σε συνδυασμό με το υπόλοιπο outfit, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του ντυσίματος.

Δυνατό πλεονέκτημα σε ένα μπουφάν χαρίζουν επίσης τα πρακτικά του χαρακτηριστικά, όπως τα κουμπώματα με φερμουάρ και κουμπιά ή οι εσωτερικές τσέπες και τα κρυφά φερμουάρ.



Ξεχωριστή θέση με διαχρονική αξία στο χειμερινό ανδρικό ντύσιμο κατέχουν βέβαια τα διαχρονικά δερμάτινα μπουφάν. Ίσως η πιο classic εκδοχή του ρούχου με τα γνωστά biker χαρακτηριστικά και το μεσάτο κόψιμο, ή το bomber με το λάστιχο στα μανίκια, προσφέρουν απαράμιλλη γοητεία και φρεσκάδα στο χειμερινό ανδρικό ντύσιμο τόσο σε πρωινά όσο και βραδινά men’s outfits.

Ανακάλυψε σήμερα τα πιο μοντέρνα ανδρικά μπουφάν στην ανανεωμένη συλλογή του Tailor Italian Wear. Ανδρικά μπουφάν μέσα από μια προσεγμένη γκάμα σχεδίων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα ραφής, το φινετσάτο ύφασμα, την αψεγάδιαστη σχεδίαση και την σύγχρονη αισθητική. Ανανεώστε με εντυπωσιακό και κομψό τρόπο το καθημερινό χειμερινό σας ντύσιμο σας με τα μπουφάν Italian Tailor Wear.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x