Προτεινόμενα

Η ομάδα της bwin δίπλα σε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από τον κορωνοϊό

Συγκέντρωσε πάνω από 1,5 τόνο τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης!

 Αυτά τα Χριστούγεννα, η ομάδα της bwin έβαλε το δικό της λιθαράκι στις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιεί το κορυφαίο στοιχηματικό brand, εμπνευσμένη από το όραμά του. Η εορταστική εθελοντική δράση έδωσε ελπίδα σε δεκάδες οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από την πανδημία του COVID-19.

Η ομάδα της bwin συγκέντρωσε και παρέδωσε περήφανα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» πάνω από 1,5 τόνο τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής για παιδιά και οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά από τον κορωνοϊό.

Γονείς οι οποίοι στήριζαν τις οικογένειες τους με μεροκάματα, καθώς και μονογονεϊκές οικογένειες, έχουν μείνει χωρίς εισόδημα λόγω της κρίσης του κορωνοϊού και αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Έτσι, η ομάδα της bwin, εμπνευσμένη από τις στοχευμένες πρωτοβουλίες του brand για έμπρακτη υποστήριξη στην κοινωνία, φόρεσε τη στολή του Άγιου Βασίλη για κάποιους συμπολίτες μας σε ανάγκη.



Συνολικά, η bwin βρέθηκε τις ημέρες της Χριστουγεννιάτικης περιόδου δίπλα σε περισσότερα από 800 παιδιά, μοναχικούς αλλά και ηλικιωμένους!

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.

Περισσότερα για τις πρωτοβουλίες της bwin προς την κοινωνία, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x