Προτεινόμενα

Επικράτησαν τα φαβορί στο Μαρκόπουλο!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε στην ανασκόπηση του σημερινού Ελληνικού προγράμματος, να ενημερώσουμε τους φίλιππους ακροατές μας πως σήμερα είναι η τελευταία μας αναφορά στις ιπποδρομίες, για την θερινή σαιζόν! Θα επανέλθουμε στις πρώτες ημέρες ημέρες του Σεπτέμβρη, υγεία να έχουμε και εσείς και εμείς!

Με την ευκαιρία αυτή η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ εύχεται σε εσάς και τις οικογένειες σας να έχετε καλό καλοκαίρι και να περάσετε όμορφα! Οι Ελληνικές ιπποδρομίες θα σταματήσουν για την καλοκαιρινή σαιζόν στο Μαρκόπουλο την 5/8/2017.

Σχετικά φαβορί άλογα επικράτησαν σήμερα στο Μαρκόπουλο αλλά ακόμα και έτσι, οι αποδόσεις ήταν μεγάλες τηρουμένων των αναλογιών! Αυτό συνέβη διότι όπως σας είπαμε και στην μεσημεριανή μας σύνδεση, απουσίαζαν τα λεγόμενα ‘’άχαστα άλογα’’!

Χαρακτηριστικό της ημέρας ήταν πως από τις 7 ιπποδρομίες του προγράμματος, τις 5 ιπποδρομίες τις κατέκτησαν γυναίκες προπονήτριες! Δύο νίκες σημείωσε η προπονήτρια Ειρήνη Κεράτσα με τα άλογα ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ και ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ μία νίκη σημείωσε η προπονήτρια Αλίκη Καβρουλάκη με τον ίππο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ και δυο νίκες σημείωσε η προπονήτρια Αγγελική Αμίτση με τους ίππους ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ και ΑΝΤΙΜΠ

Ο τελευταίος μάλιστα άνοιξε το πρόγραμμα με σχετική έκπληξη αφού η νίκη του –κυρίως-προκάλεσε την απόδοση των 1.000 ευρώ στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (να βρούμε δηλαδή να 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) με κόστος στοιχήματος το 1 ευρώ!

Δυο ήταν οι πιο ποιοτικές διαδρομές της ημέρας! Την μια την κατέκτησε ο ίππος ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ στην απόσταση των 1800 μέτρων στην έκτη ιπποδρομία και την άλλη την κατέκτησε ο ίππος ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ στην απόσταση των 1300 μέτρων ο οποίος μάλιστα σημείωσε τρίτη σερί νίκη!

Παράλληλα με την διεξαγωγή του Ελληνικού προγράμματος, Έλληνες επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες δρομώνων ίππων αλλά και Έλληνες προπονητές, βρισκόντουσαν στην Αγγλία και στο Newmarket για να προβούν σε αγορές νέων ίππων που θα έρθουν στην Ελλάδα! Είχαν φτάσει τον αριθμό 20 ενώ ακόμα η δημοπρασία είναι σε εξέλιξη!

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για όλη την ιπποδρομιακή επικαιρότητα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση : www.horseraces.gr

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x