Προτεινόμενα

Έτοιμος για την υπέρβαση σε αποδόσεις αουτσάιντερ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Europa Conference League (22:00).

Μπορεί η ήττα στην έδρα του Παναθηναϊκού (2-1) να έβαλε τέλος στο σερί των πέντε νικών, όμως το ηθικό των «ασπρόμαυρων» παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Με τη νίκη με ανατροπή στην έδρα της Σεντ Ετιέν (4-2) η Μαρσέιγ συμπλήρωσε πέντε σερί σε όλες τις διοργανώσεις και υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Οι τιμές πρόκρισης είναι υπέρ των Γάλλων, στο 1.32, ενώ η αντίστοιχη για τον ΠΑΟΚ στο 3.40!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επενδύει στο πώς θα σπάσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίοι είναι βέβαιο πως θα ξεκινήσουν δυνατά το παιχνίδι. Η αποστολή δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού η Μαρσέιγ βρίσκει σταθερά δίχτυα στα τελευταία πέντε ματς. Από την άλλη πλευρά όμως, οι Γάλλοι καλούνται να κρύψουν τα αμυντικά κενά που υπάρχουν, καθώς δέχονται γκολ με την ίδια… συνέπεια. Το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό μεσοεπιθετικά το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας εδώ και 9 ματς σερί. Το Goal/Goal κοστολογείται στο 2,10.

Η Μαρσέιγ στην προσπάθειά της να βρει κενά προς την άμυνα του Πασχαλάκη, θα «φορτώσει» τις πτέρυγες προκειμένου να φέρει την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα κυνηγήσει τις δικές του φάσεις στον κενό χώρο μέσω αντεπιθέσεων. Κινούμενοι σε αυτή τη λογική, το σενάριο να δημιουργηθούν πολλές στατικές φάσεις είναι πιθανό. Το Over 9.5 κόρνερ προσφέρεται στο 1,95.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x