Προτεινόμενα

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για Ολυμπιακό

Σε ρυθμούς προκριματικών Champions League θα κινηθούμε στοιχηματικά με  αφορμή το 1ο επίσημο ματς που δίνει αύριο ο Ολυμπιακός στο Ντούσαν Αρένα.

Ας ξεκινήσουμε τη στοιχηματική μας προσέγγιση αναλύοντας τα δεδομένα για την αντίπαλο των Ερυθρολεύκων βρίσκοντας τα σημεία στις επιλογές που μας προσφέρει το ΠΑΜΕ  ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Οι γηπεδούχοι

Έχοντας λίγους τίτλους τους οποίους μάλιστα κατέκτησε εσχάτως, η Βικτόρια Πλζεν θεωρείται μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Τσεχίας. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έχει σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, έτσι θέλει και φέτος να βρεθεί γι ακόμα μια χρονιά στους ομίλους του UEFA Champions League.

Η σεζόν 2018-19 τη βρήκε πρωταθλήτρια,  χαρίζοντάς της έτσι το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του UCL, δεδομένο το οποίο άλλαξε όμως τη σεζόν που πέρασε αφού έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή τερματίζοντας πίσω από τη Σλάβια Πράγας.

Τίτλοι και Ευρωπαϊκές παρουσίες

Η κατάκτηση του 1ου τροπαίου πρωταθλητή ήρθε τη σεζόν 2010-11. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν ακολουθήσει ακόμα 4 τίτλοι πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου τη σεζόν 2009-10.

Η περσινή πορεία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αυτό που λέμε για μια νέα ομάδα…. αξιοπρεπής αφού  κληρώθηκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μέτρησε δύο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, τερματίζοντας τρίτη παίρνοντας το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Στο Europa League είχε μικρή πορεία αφού αποκλείστηκε  σχετικά εύκολα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο προπονητής


Ο Πάβελ Βρμπα διανύει τη δεύτερή του θητεία στον  πάγκο του συλλόγου. Η προηγούμενη ήταν από το 2008 έως το 2013. Γνωρίζει όσο κανείς την ομάδα, έχει κατακτήσει  τίτλους  συνδέοντας το όνομά του με τις επιτυχίες του συλλόγου. Τέλος, από το 2010 μέχρι σήμερα, έχει διακριθεί  7 φορές καλύτερος προπονητής στην Τσεχία!

Το αστέρι της ομάδας

Η μεγαλύτερη απειλή για την άμυνα του Ολυμπιακού είναι ο Μίκαελ Κρμέντσικ. Ο 26χρονος Τσέχος επιθετικός είναι στην ομάδα από το 2011. Αφού πέρασε από άλλες ομάδες υπό τη μορφή δανεισμού, ο Τσέχος φορ, έχει καταφέρει να καθιερωθεί. Περσινός απολογισμός: 7 γκολ σε 13 ματς, ενώ τη σεζόν 2017/8 πέτυχε 16 τέρματα και τη σεζόν  2016/17 σταμάτησε στα 10.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει απόδοση 28,00 στο συνδυαστικό στοίχημα με κωδικό 593, για να σκοράρει πρώτος ο Κρμέντσικ στον αγώνα και να κερδίσουν με 2-1 οι γηπεδούχοι.

Η προσέγγιση του Ολυμπιακού

Σαν πιο έμπειρη από Ευρωπαϊκές παρουσίες ομάδα, ο Ολυμπιακός παρόλο την πολύ σημαντική απώλεια του φυσικού του ηγέτη Κώστα Φορτούνη, πιστεύουμε πως θα μπει στο παιχνίδι με τη λογική του Μαρτινς. Αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξει να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και στην πρώτη ευκαιρία θα κάνει τη «ζημιά» στους γηπεδούχους.

Δεν χωρά αμφιβολία πως «οδηγός» για τους ερυθρόλευκους στον αγώνα πρέπει να είναι τα περσινά παιχνίδια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.  Θα πρέπει και πάλι οι Πειραιώτες να  εμφανιστούν  πολύ προσεκτικοί και πολύ καλά «διαβασμένοι». Αν μπορέσει να τα καταφέρει  έχει τους παίχτες με παραστάσεις στο ρόστερ του που θα τον οδηγήσουν σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα για να είναι πιο safe στο επαναληπτικό παιχνίδι στο Φάληρο.

Το Γαλλικό κλειδί θα είναι ο πρωταγωνιστής

Αρκετά αναβαθμισμένο ρόλο (ύστερα από τον τραυματισμό του Φορτούνη) αναμένεται να έχει ο Βαλμπουενά, αφού θα κληθεί να  αποτελέσει το μυαλό της ομάδας. Παράλληλα,  αιχμή του δόρατος αναμένεται να είναι ο Γκερέρο. Ο Ισπανός αφού πέτυχε 2 γκολ απέναντι στο δυνατό φιλικό απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ έχει την ψυχολογία  που χρειάζεται σε ένα κρίσιμο ματς.

Ένα από τα συνδυαστικά στοιχήματα που βρίσκουμε σε πάρα πολύ ανταγωνιστική απόδοση είναι στον κωδικό 594 , να σκοράρει 1ος ο Γκερέρο και το ματς να λήξει 1-2 υπέρ του Ολυμπιακού. Το συνδυαστικό αυτό στοίχημα προσφέρεται στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο 31.00, απόδοση που αξίζει το όποιο ρίσκο.

Τέλος ένα ακόμα συνδυαστικό στοίχημα που μας αρέσει στο κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το ματς Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός είναι αυτό στον κωδικό 599 και αφορά το Ακριβές σκορ στον αγώνα 2-0, 1-1 ή 1-2.

Οι επιλογές μας

593 Ο Μ.Κρμεντσικ να σκοράρει 1ος και ακριβές σκορ 2-1->28.00

594 Ο Μ.Γκερέρο να σκοράρει 1ος και ακριβές σκορ 1-2 -> 31.00

599 Ακριβές σκορ στον αγώνα 2-0, 1-1 ή 1-2 -> 3.00

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x