Προτεινόμενα

Γκολ Εμπαπέ και Αγγλία σε δελεαστικές αποδόσεις!

Γαλλία και Αγγλία πήραν τα εισιτήρια των νοκ-άουτ και θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους για την κορυφή. Αντιμετωπίζουν Πολωνία και Σενεγάλη, που θέλουν να τους κλείσουν τον δρόμο.

Οι Γάλλοι ανοίγουν το πρόγραμμα της ημέρας στις 17.00 κόντρα στην Πολωνία. Ο Ντιντιέ Ντεσάν θα επαναφέρει τους βασικούς ύστερα από το μεγάλο ροτέισον που έκανε κόντρα στην Τυνησία, όπου η ομάδα του γνώρισε «ανώδυνη» ήττα (1-0). Είναι βέβαιο πως οι «τρικολόρ» έχουν να περιμένουν πολλά και πάλι από τον Κιλιάν Μπαπέ, που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Ο επιθετικός της Παρί έχει σημειώσει τα τρία από τα συνολικά έξι τέρματα της ομάδας του μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ. Να σκοράρει ο Κ. Μπαπέ κοστολογείται στο 1.83.

Για τους Πολωνούς η αναμέτρηση έχει λιγότερη πίεση. Αντικειμενικά πέτυχαν τον μεγάλο τους στόχο με την είσοδο στα νοκ-άουτ για πρώτη φορά ύστερα από το 1986. Γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, ωστόσο, αυτό μπορεί να τους βοηθήσει, αφού δεν θα έχουν οι ίδιοι το άγχος. Μεσοεπιθετικά έχουν κάνει λίγα πράγματα. Έχουν σκοράρει μόνο κόντρα στη Σαουδική Αραβία (2-0). Από την άλλη, όμως η Γαλλία έχει δεχτεί από ένα γκολ και στα τρία της ματς στους ομίλους. Το Goal/Goal προσφέρεται στο 2.50.

Στο άλλο ματς, η Αγγλία θέλει να συνεχίσει με την ίδια φόρα από τους ομίλους και να προσπεράσει το εμπόδιο της Σενεγάλης (21.00). Τα «τρία λιοντάρια» δεν έδωσαν δικαιώματα στους ομίλους και εξασφάλισαν σχετικά άνετα το εισιτήριο μέσω της πρώτης θέσης του 2ου ομίλου με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια κι αυτό επιβεβαιώνεται και από τα εννέα τέρματα που σημείωσαν κόντρα σε Ιράν και Ουαλία. Από την άλλη πλευρά, οι Αφρικανοί θέλουν να συνεχίσουν να ζουν το όνειρό τους. Επιστρέφουν στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης ύστερα από το 2002 και για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Παρά την απουσία του Σαντιό Μανέ, η ομάδα του Αλιού Σισέ βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα. Είναι χαρακτηριστικό πως και τα πέντε γκολ που έχει σημειώσει στη διοργάνωση έχουν έρθει από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Το Combo Bet 1 & GG βρίσκεται στο 4.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές γύρω από όλες τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x