Προτεινόμενα

Η Oddsium κερδίζει το βραβείο καινοτόμιας στα iGB Affiliate Awards στο Λονδίνο

Η Oddsium, μία από τους κορυφαίους συνεργάτες των στοιχηματικών παρόχων, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κατάκτηση του βραβείου καινοτομίας στα φετινά iGB Affiliate Awards.

Η Oddsium, μία από τους κορυφαίους συνεργάτες των στοιχηματικών παρόχων, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την κατάκτηση του βραβείου καινοτομίας στα φετινά iGB Affiliate Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο. Τα iGB Affiliate Awards, ένα από τα σπουδαιότερα βραβεία στο Ευρώπαικό μάρκετινγκ, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του στοιχηματισμού και του affiliate marketing.

Η Oddsium, απέσπασε το βραβείο αυτό χάρις την πρωτοποριακή προσέγγισή της στον χώρο του στοιχηματισμού. Η καινοτομία της Oddsium εστιάζει στην παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας για τους χρήστες, στον κόσμο του στοιχήματος.

Μέσω της εφαρμογής της Oddsium, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλους τους στοιχηματικούς παρόχους, να συγκρίνουν εύκολα και γρήγορα αποδόσεις σε πραγματικό χρόνο και να επωφελούνται, επιλέγοντας τις πιο συμφέρουσες για αυτούς. Οι χρήστες μπορούν να βρουν μέσα σε μία πλατφόρμα όλα τα παιχνίδια των αγαπημένων τους ομάδων και αθλητών, των μεγαλύτερων οργανώσεων, και αθλημάτων. Επιπλέον, η Oddsium προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν αγώνες σε ζωντανή μετάδοση, απογειώντας έτσι την εμπειρία του στοιχήματος.

Τέλος, η Oddsium έχει κερδίσει τον θαυμασμό του κοινού με την καμπάνια της “Invite a Friend”. Η προσφορά αυτή της Oddsium έχει δώσει και δίνει το έναυσμα στους χρήστες να προσκαλέσουν τους φίλους τους να γνωρίσουν και να κάνουν χρήση της εφαρμογής. Με αυτό το βραβείο, η Oddsium επιβεβαιώνει την δέσμευσή της για συνεχή καινοτομία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τους χρήστες της.

Η εφαρμογή της Oddsium είναι διαθέσιμη για τους χρήστες Android και iOS στην ελληνική αγορά στο Google Play & AppStore.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x