Προτεινόμενα

Η εφαρμογή του cash out στο διαδικτυακό στοίχημα

Το cash out είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στο διαδικτυακό στοίχημα.

Οι στοιχηματικές εταιρίες εκμεταλλεύονται την εξέλιξη της τεχνολογίας μετατρέποντας το στοιχημα σε μία άκρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική εμπειρία. Η προσθήκη νέων εφαρμογών όπως το Cash Out, το Bet Builder ή το ζωντανό στοίχημα αδιαμφισβήτητα έχουν φέρει πολλούς παίκτες στην πόρτα των online bookmakers. Οι επιλογές για κάθε παίκτη πολλές και χρειάζεται καθαρό μυαλό για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το διαδικτυακό στοίχημα. Ας δούμε πως λειτουργούν οι σημαντικότερες από αυτές τις εφαρμογές και τι επιδράσεις μπορεί να έχουν στο παιχνίδι σας.

Cash out και διαδικτυακό στοίχημα

Το cash out είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στο διαδικτυακό στοίχημα. Προστέθηκε στο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια και έγινε αμέσως αποδεκτό από την πλειοψηφία των παικτών.  Σήμερα το cash out θα το βρείτε σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες εκτός μεμονομένων περιπτώσεων.

Τι είναι το cash out

Με το cash out ή πρόωρη εξαργύρωση όπως αναφέρεται σε διάφορες πλατφόρμες μπορείτε να κλείσετε ένα στοιχημα πριν ολοκληρωθεί χρονικά το αθλητικό γεγονός που έχετε ποντάρει. Έχετε τη δυνατότητα να διευθετήσετε ένα στοίχημα χωρίς να περάσετε το στρες των τελευταίων λεπτών ενός αγώνα. Ο bookmaker αγοράζει το στοίχημά σας με το ανάλογο αντίτιμο που εξαρτάται από τη χρονική στιγμή, το σκορ της αναμέτρησης και εκτιμώντας αν κάτι μπορεί να στραβώσει στην εξέλιξη του αγώνα.

Είναι σίγουρο πως το cash out έχει αποκτήσει και φανατικούς εχθρούς στο πέρασμα του χρόνου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβήθηκαν κάποια στοιχήματα και τα διευθέτησαν πριν ολοκληρωθούν χρονικά κερδίζοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που θα πίστωναν στον λογαριασμό τους αν άφηναν να εξελιχθεί κανονικά το παιχνίδι τους. Η χρήση της πρόωρης εξαργύρωσης απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για να έχει θετική επίδραση στο παιχνίδι σας. Τα ποσά που πληρώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες μεταβάλλονται διαρκώς σύμφωνα με τους παράγοντες που προαναφέραμε. Πρέπει ο παίκτης να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη ενός αγώνα για να πετύχει την καλύτερη δυνατή εξαργύρωση αποφεύγοντας τις κακοτοπιές των τελευταίων λεπτών.

Τα είδη cash out στο online στοίχημα

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν όχι ένα αλλά τρία είδη πρόωρης εξαργύρωσης. Οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν το ολικό, το αυτόματο ή το μερικό cash out κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους με όποια πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα αυτά προσφέρουν. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.


  • Ολικό Cash Out: Αποφασίζοντας να κάνει ολικό cash out ο παίκτης δηλώνει πως αποδέχεται το ποσό που προσφέρει ο bookmaker για να κλείσει το στοίχημά του. Σε αυτή την περίπτωση εξαργυρώνει το κουπόνι του με το σχετικό αντίτιμο και το παιχνίδι τελειώνει.

  • Αυτόματο Cash Out: Εδώ έχουμε μία παραλλαγή που ενδιαφέρει κυρίως τους παίκτες που δεν έχουν τον χρόνο ή τη διάθεση να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη ενός αγώνα. Η στοιχηματική εταιρία σας δίνει το δικαίωμα να βάλετε ένα όριο στο ποσό που προσφέρει για πρόωρη εξαργύρωση και να κλείσετε αυτόματα το στοίχημά σας σε περίπτωση που αγγίξετε το συγκεκριμένο ποσό.

  • Μερικό Cash Out: Σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα. Ο παίκτης που πιστεύει πως κάτι μπορεί να στραβώσει στην εξέλιξη του παιχνιδιού του μπορεί να ζητήσει την πρόωρη εξαργύρωση σε ένα μέρος του αρχικού του πονταρίσματος και να αφήσει το υπόλοιπο να παίξει μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Εξασφαλίζει με τον τρόπο αυτό πως θα εισπράξει κάποιο ποσό δεδομένου ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή το στοίχημά του έχει θετικό πρόσημο ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα χρήματα με το αντίστοιχο φυσικά ρίσκο.


Η πρόωρη εξαργύρωση δεν χρησιμοποιείται μόνο όταν το στοίχημά σας κυλάει ομαλά και έχει θετικό πρόσημο. Ο παίκτης μπορεί να αποφασίσει Cash Out και στην περίπτωση που η αρχική πρόβλεψη αρχίζει να στραβώνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια το ποσό που προσφέρει ο bookmaker είναι πολύ μικρότερο από το αρχικό σας ποντάρισμα αλλά δεν παύει να είναι ένα ποσό που θα χάνατε με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού. Πολλοί παίκτες δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και εξαργυρώνουν τα μικρά αυτά ποσά επενδύοντάς τα στη συνέχεια σε ένα νέο στοίχημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x