Προτεινόμενα

Η Γαλλία είναι η «αρχηγός» του σημερινού ιπποδρομιακού κουπονιού!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε να δούμε το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της εταιρίας, να σας ενημερώσουμε πως αύριο Παρασκευή 22/9/2017 και με ώρα έναρξης τις 17:00 έχουμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Ελληνικό πρόγραμμα 6 ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο! Λεπτομέρειες βέβαια μαζί και με τα προγνωστικά της εκπομπής, θα έχετε στις αυριανές μας συνδέσεις!

Νέα γραφικά και οθόνες έχουμε από την εταιρία –ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ - με διακριτές τις φανέλες των ίππων που διαγωνίζονται, με βελάκια (ενδείξεις πάνω-κάτω) που δείχνουν την τάση του παιχνιδιού στα άλογα όπως και στο Πάμε Στοίχημα με το οποίο είναι εξοικειωμένο ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παικτών, ενώ υπάρχει πλέον και η διαβάθμιση της φόρμας του κάθε αλόγου δεξιά στη οθόνη!

Πρόκειται για μια εξαιρετική και προσεγμένη δουλειά η οποία δεν έχει στόχο απλά την εμφάνιση, αλλά ‘’χτυπάει στην ουσία’’ για την διευκόλυνση του παίκτη! Μπείτε σε κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ ΑΕ που διαθέτει και ιπποδρομιακό στοίχημα και νομίζουμε πως θα συμφωνήσετε απόλυτα!

Πάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι! Με 21 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το πρόγραμμα με την Γαλλία να συμμετέχει με τα ιπποδρομία των NANCY & SAINT-CLOUD, τις Αγγλία με τον ιππόδρομο CHELMSFORD CITY και με την Ν. Αφρική να συμμετέχει με τον ιππόδρομο της TURFFONTEIN.

Όλες οι ιπποδρομίες σήμερα είναι επίπεδες ενώ η Γαλλία –κυρίως- και η Αγγλία μετά, έχουν τις διαδρομές με τα πιο υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές! Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας για την απογευματινή μας ζώνη!

Κωδικός διαδρομής 036 και με ώρα έναρξης τις 21:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY και επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να περάσει πρώτος τον τερματισμό ένας εκ των ίππων με αριθμό 12-10-15.

Κωδικός διαδρομής 037 και με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και στον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY και επιλέγουμε το παιχνίδι του ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 9-4-11.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x