Προτεινόμενα

Η Γαλλία και ο ιππόδρομος του Saint Cloud τραβάνε τα φώτα της ημέρας στο ιπποδρομιακό κουπόνι

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να σας ενημερώσουμε πως το επόμενο Ελληνικό πρόγραμμα για την Παρασκευή 22/9/2017 συμπληρώθηκε με 6 ιπποδρομίες πολύ γεμάτες σε συμμετοχές και άκρως ανταγωνιστικές! Εννοείται πως μέσα στην εβδομάδα θα πούμε και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα ενώ μπορείτε να μπείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας και να δείτε τον Ισοζυγισμό της Παρασκευής.

Με 27 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι Δευτέρα 18/9/17 με τις διαδρομές να ποικίλουν! Έχουμε διαδρομές επίπεδες, με θαμνώδη εμπόδια, αλλά και διαδρομές με τροτ αμαξιδίων και απλού τροτ! Η Γαλλία συμμετέχει με 3 ιπποδρόμια, και οι Αγγλία και Ν. Αφρική από ένα!

Είναι αρκετά «περίεργο» το σημερινό πρόγραμμα μιας και στην πλειοψηφία τους οι διαδρομές δεν βγάζουν τα πολύ μεγάλα φαβορί και είναι χαρακτηριστικό πως αλλιώς ήταν οι τιμές απόδοσης για κάποια άλογα την Κυριακή το βράδυ στην ιπποδρομιακή αγορά, και τελείως διαφορετικά άνοιξαν σήμερα Δευτέρα!

Οι πιο ποιοτικές πάντως διαδρομές και πάντα αυτό το λέμε βάση των χρηματικών επάθλων για τους νικητές ίππους, διεξάγονται στον ιππόδρομο του SAINT –CLOUD στην Γαλλία και με έπαθλα που ξεκινάνε από τις 20.000€ και φτάνουν έως και τις 50.000€ Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι για να σημειώσετε τις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα που αφορούν πλέον την βραδινή ζώνη!

Κωδικός ιπποδρομίας 037 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο του PORNICHET όπου διεξάγονται διαδρομές με τροτ αμαξιδίων. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) και επιλέγουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 7-10-1 σε μια διαδρομή με την συμμετοχή 15 ίππων που την καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη σε προγνωστικά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x