Προτεινόμενα

Η ιπποδρομιακή αγορά δείχνει πως στο πρόγραμμα της Αγγλίας δεν υπάρχουν μεγάλα φαβορί

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε να δούμε το ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της Πέμπτης, έχουμε μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. που αφορά το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής 3/11/17 στο Μαρκόπουλο:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 18:30

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 44η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 18:30 και μια της Νοτίου Αφρικής, η οποία ξεκινάει στις 18:10. Το σκορ 6 θα ξεκινήσει από την ιπποδρομία της Νότιας Αφρικής.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 17:30.

Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:30. Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλ. Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 17:00 και επιστροφή στις 21:15.

Mε 32 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με τις διαδρομές να μοιράζονται σε διάφορα είδη όπως επίπεδες, με εμπόδια, με τρότ αμαξιδίων και απλού τρότ. Σήμερα έχουμε αρκετά υψηλά χρηματικά έπαθλα σε κάποιες διαδρομές και στην Γαλλία, και στην Αγγλία. Βάση πάντως μελέτης της ιπποδρομιακής αγοράς και των αποδόσεων που προσφέρονται (μην ξεχνάτε ότι οι παίκτες από την Ελλάδα έχουν την δυνατότητα να παίζουν ‘’στον κουμπαρά’’ των Γαλλίας, Αγγλίας, Ν. Αφρικής) με αποτέλεσμα να διεκδικούν και μεγάλες αποδόσεις!

Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι φίλες και οι φίλοι της εκπομπής που θέλετε να στοιχηματίσετε στις ξένες ιπποδρομίες και σημειώστε τις προτάσεις της εκπομπής μας για τις βραδινές ιπποδρομίες της Αγγλίας

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 21:25 βρισκόμαστε στo πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας) και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας, έναν εκ των ίππων με αριθμό 5-4-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 042 με ώρα έναρξης τις 21:55 βρισκόμαστε πάντα στo πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας) και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας, έναν εκ των ίππων με αριθμό 4-2-7.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x