Προτεινόμενα

Η στοιχηματική ματιά του ντέρμπι των «αιωνίων»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ΟΑΚΑ στη «μητέρα των μαχών» για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (6/12, 21:30) και το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει πλούσιες στοιχηματικές επιλογές.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ΟΑΚΑ στη «μητέρα των μαχών» για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (6/12, 21:30) και το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει πλούσιες στοιχηματικές επιλογές.

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους δύο «αιώνιους» να συναντιούνται για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (6/12, 21:30). Οι δύο ομάδες έρχονται από επιβλητικές νίκες κόντρα σε Μπασκόνια και Αρμάνι Μιλάνο, στις οποίες άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις.

Στο Πάμε Στοίχημα βρίσκουμε πλούσιες επιλογές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με πολλά ειδικά για όλα τα γούστα. Οι «πράσινοι» έχουν ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας, ενώ μετά την αλλαγή προπονητή γύρισαν το τσιπάκι και σε επίπεδο ψυχολογίας.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αρκετά ασταθείς μέχρι στιγμής και δεν έχουν βρει ρυθμό. Βάσει όλων αυτών, θεωρούμε ότι το «τριφύλλι» έχει τον πρώτο λόγο για το ροζ φύλλο αγώνα και θα στραφούμε στο ειδικό «νίκη των γηπεδούχων με διαφορά 6-10 πόντων», που πληρώνει 4.00 στο Πάμε Στοίχημα.

Κατά τα λοιπά, υπάρχει αξία στα over 2,5 τρίποντα του Φριντέτ, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θα πάρει πολλές επιθέσεις. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο προσφέρεται σε απόδοση 1.80 στο Πάμε Στοίχημα.

Σε απόδοση 2.10 στο Πάμε Στοίχημα το over 1,5 κλεψίματα του Νικ Καλάθη, που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για τον Παναθηναϊκό και να πιέσει αρκετά στην άμυνα.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού έχει ενδιαφέρον το over 1,5 κοψίματα του Μιλουτίνοφ, με δεδομένο πως ο Σέρβος σέντερ θα πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής και θα είναι το λεγόμενο «σκιάχτρο» στη ρακέτα για τους γηπεδούχους.

Επίσης, το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει στο ντέρμπι, αλλά και σε όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκας, την επιλογή «20 και κάρφωσες», που σημαίνει ότι οι παίκτες κερδίζουν το στοίχημά τους αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα η ομάδα τους πάρει διαφορά 20 πόντων, ακόμα και αν στο τέλος ηττηθεί.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

Παναθηναϊκός νίκη με 6-10 πόντους 4.00

Φριντέτ over 2,5 τρίποντα 1.80

Καλάθης over 1,5 κλεψίματα 2.10

Μιλουτίνοφ over 1,5 κοψίματα 2.55

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x