Προτεινόμενα

Κλειστό ματς στην «Αγία Σοφία» σε ελκυστικές αποδόσεις

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2024 στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, κόντρα στην Γαλλία του Κιλιάν Μπαπέ (21:45).

Η πορεία της Εθνικής για το Euro 2024 μέσω της  διαδικασίας των προκριματικών ολοκληρώνεται απόψε στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:45). Η «γαλανόλευκη» πάλεψε, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και… έξυσε το ταβάνι της, όμως στο τέλος υπερίσχυσε η τεράστια ποιότητα των Ολλανδών και έμεινε στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου.

Η προσπάθεια συνοδεύεται σίγουρα με θετικό πρόσημο και η Ελλάδα θα προσπαθήσει να κλείσει με χαμόγελα την παρουσία της στα προκριματικά. Γνωρίζοντας πάντως πως το έργο της θα είναι δύσκολο. Παρά το γεγονός πως έχουν ήδη προκριθεί στα τελικά του Euro 2024 ως πρώτοι, οι Γάλλοι έδειξαν πως αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια τους με τη μέγιστη σοβαρότητα και το Γιβραλτάρ το… έζησε από το πρώτο χέρι στην πρόσφατη ήττα του με το ιστορικό 14-0.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ως μία πρόβα των playoffs του Nations League, όπου θα παλέψει για την πρόκριση στα τελικά. Ο Γκουστάβο Πογιέτ καταστρώνει τα πλάνα του με αρκετές απουσίες (Τσιμίκας, Μπάλντοκ, Μάνταλος, Κουρμπέλης), ωστόσο είναι δεδομένο πως το αγωνιστικό στυλ, με το «σφιχτό» πρόσωπο και την προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι, θα μείνει ίδιο και απαράλλαχτο. Το πρόσφατο ματς με τους «Τρικολόρ» (ήττα με 1-0) δείχνει τον δρόμο και το Under 2.5 γκολ στην αποψινή αναμέτρηση συνοδεύεται με απόδοση 1.87.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο πως η Ελλάδα θα προσπαθήσει να κατεβάσει το τέμπο και να φέρει το ματς στα μέτρα της. Στην άλλη μεριά, η Γαλλία είναι πάντα πιο επιφυλακτική μακριά από την έδρα της και αυτό ίσως κρατήσει το ματς στο «μηδέν» μέχρι το 28ο λεπτό, κάτι που συναντάται σε απόδοση 2.10.

Σε συνδυασμό με αυτό, θεωρείται δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το πρώτο βήμα για να τα καταφέρει συνδυάζεται με την ισοπαλία στο ημίχρονο. Αυτό το ενδεχόμενο βρίσκεται σε απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 800+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x