Προτεινόμενα

Κρίσιμο παιχνίδι για την Εθνική Ομάδα με την Ιταλία

Στα «Ματς του Κουπονιού» του Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Ελλάδα-Ιταλία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Το πιο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 δίνει αύριο (21:45), στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ομάδα κόντρα στην πρωτοπόρο και φαβορί του ομίλου Ιταλία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στα τελικά. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, σ’ ένα παιχνίδι όπου βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 15’, ισοφάρισε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες για να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει τη νίκη. Στον πρώτο αγώνα του ομίλου κέρδισε εκτός έδρας με 0-2 το Λιχτενστάιν.

Η Ιταλία έχει μόνο νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ, στις δύο πρώτες αγωνιστικές του δέκατου ομίλου. Επικράτησε εντός έδρας της Φινλανδίας με 2-0 και του Λιχτενστάιν με 6-0.

ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ιταλία, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ τρικ, την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων, την νικήτρια των κόρνερ, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

ΕΞΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα 6 συνδυαστικά στοιχήματα για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας:


  • Ο Κουλούρης να σκοράρει πρώτος και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα.

  • Ο Φορτούνης να σκοράρει και ακριβές σκορ 2-1.

  • Ο Κουαλιαρέλα να σκοράρει πρώτος και ακριβές σκορ 1-3.

  • Ο Σένσι να σκοράρει και Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

  • Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

  • Λεπτό πρώτου γκολ 1’-15’ και 5-6 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.


Συνδυαστικά στοιχήματα προσφέρονται και για τέσσερα ακόμα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε 24 συνολικά συνδυαστικά στοιχήματα στο σημερινό αγώνα Ουκρανία-Σερβία, στα αυριανά παιχνίδια Κροατία-Ουαλία, Τουρκία-Γαλλία και στην αναμέτρηση της Δευτέρας Ισπανία-Σουηδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x