Προτεινόμενα

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Μαδρίτη!

Με σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

Με σπουδαία παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αν εξαιρέσουμε το Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός, το παιχνίδι της Ρεάλ με την Ίντερ είναι αυτό που συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων ανά την Ευρώπη.

Πέρα από τα βαριά ποδοσφαιρικά ονόματα των Ρεάλ και Ίντερ, που καθιστούν το παιχνίδι ντέρμπι, οι δύο ομάδες παίζουν πλέον σε μεγάλο βαθμό της ύπαρξη τους στη διοργάνωση!

Η «βασίλισσα» μετρά μόλις έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια, καθώς στη πρεμιέρα υπέστη ήττα-σοκ στο «Αλφρέντο ντι Στέφανο» από τη Σαχτάρ (2-3), ενώ στη Γερμανία «έσωσε» στο τέλος το βαθμό απέναντι στη Γκλάντμπαχ (2-2). Οι «νερατζούρι» έχουν δύο ισοπαλίες, 2-2 με τη Γκλάντμπαχ εντός και 0-0 με την πρωτοπόρο του γκρουπ Σαχτάρ στην Ουκρανία.

Δε χωρά αμφιβολία πως είναι ένα παιχνίδι… χωρίς αύριο, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στη Ρεάλ.

Στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου η Σαχτάρ υποδέχεται τη Γκλάντμπαχ. Οι Ουκρανοί έχουν 4 βαθμούς και με πιθανή νίκη θα ισχυροποιήσουν για τα καλά τη θέση τους για τη πρόκριση. Από την άλλη, οι Γερμανοί είναι αήττητοι και έχουν έρθει 2-2 τόσο με την Ρεάλ όσο και με την Ίντερ.

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της βραδιάς, η Λίβερπουλ φιλοξενείται από την Αταλάντα σε ένα ματς που οι κόκκινοι θα επιδιώξουν το 3Χ3 και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να το καταφέρουν.

Δείτε τις αποδόσεις για τα αποψινά ματς

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων στο UEFA Τσάμπιονς Λιγκ:
1ος όμιλος
Λοκομοτίβ Μόσχας - Ατλέτικο Μαδρίτης (19:55)
Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου(22:00)
2ος όμιλος
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Γκλάντμπαχ (19:55)
Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ (22:00)
3ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός (22:00)
Πόρτο - Μαρσέιγ (22:00)
4ος όμιλος
Αταλάντα - Λίβερπουλ (22:00)
Μίντιλαντ - Άγιαξ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x