Προτεινόμενα

Κύπελλο με γκολ και στα δύο ντέρμπι!

Το Κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στη φάση των «16», αλλά τα σπουδαία ντέρμπι έχουν άρωμα τελικού!

Νωρίς-νωρίς ο δεύτερος τη τάξει θεσμός τραβά τα βλέμματα, με ζευγάρια που κάλλιστα θα μπορούσαν να αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

ΑΕΚ – Άρης και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16», με στόχο το πρώτο βήμα για τα προημιτελικά.

Πρώτη χρονικά είναι η μάχη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη (19:30). Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη μία φορά φέτος στο ίδιο γήπεδο, για το πρωτάθλημα (1-0) με την «Ένωση» να μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Αλμέιδα προέρχεται από τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού (1-2) και συναντά ξανά τον Άρη στο Κύπελλο μετά τους δραματικούς ημιτελικούς του 2020, όπου οι νταμπλούχοι είχαν προκριθεί έπειτα από παράταση (2-1, 2-2).

Η ομάδα του Μάντζιου επίσης είναι με καλή ψυχολογία χάρη στη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1) και στοχεύει σε καλύτερη πορεία από πέρυσι στον θεσμό, όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

Αμφότεροι σκοράρουν (6 σερί ματς η ΑΕΚ, 4 ο Άρης) και το G/G στη Νέα Φιλαδέλφεια προσφέρεται στο 2.04. Βασικές επιθετικές αιχμές είναι ο Λιβάι Γκαρσία των 5 σερί ματς με γκολ και ο Λορέν Μορόν που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα (10). Να σκοράρει ο Λιβάι είναι στο 2.20 και ο Ισπανός στο 4.33.

Η σκυτάλη περνά στη Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ολυμπιακό (21:30). Οι «αιώνιοι» έχουν δώσει ένα ντέρμπι… 50’ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο Φάληρο (1-1 ως εκείνο το σημείο) εξαιτίας του τραυματισμού του Χουάνκαρ και κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες.

Οι «πράσινοι» δίνουν το πρώτο τους ντέρμπι με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο, έπειτα από το 2/2 του Τούρκου με ΠΑΣ (2-0) και Παναιτωλικό (2-1) και θα συναντήσουν για πρώτη φορά τους Πειραιώτες στον θεσμό μετά το 2008.

Τότε ο Ολυμπιακός είχε θριαμβεύσει στο Φάληρο (4-0), ενώ τώρα καλείται να αντιδράσει μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ που τον άφησε πίσω στην κούρσα τίτλου.

Οι «αιώνιοι» δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και το 1-1 σε οποιαδήποτε στιγμή του ντέρμπι είναι στο 2.80, ενώ το πρώτο τέρμα ως το 28’ είναι σε απόδοση 2.06.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x