Προτεινόμενα

Με 36 ιπποδρομίες το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ και εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στην Ν. Αφρική

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Γεια σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος! Mε 36 διαδρομές παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Α.Ε. σήμερα Σάββατο 9/12/17 και με την Νότιο Αφρική να συμμετέχει σε αυτό με 2 ιπποδρόμια, την Γαλλία με 3 ιπποδρόμια και την Αγγλία με ένα.

Στην πλειοψηφία τους οι ιπποδρομίες είναι επίπεδες με ελάχιστες εξαιρέσεις όπου έχουμε διαδρομή με εμπόδια, με απλό έφιππο τροτ και τροτ με αμαξίδια. Και σήμερα-όπως και εχθές-το ενδιαφέρον στρέφεται στα ιπποδρόμια της Ν.Αφρικής. Πολυπληθείς διαδρομές, αρκετά άλογα σε κάθε κούρσα παίζονται ως φαβορί, και σαφώς οι αφίξεις θα πληρώσουν αρκετά καλά τους νικητές!

Την Παρασκευή και σε ανάλογες διαδρομές, είχαμε μεγάλες αποδόσεις! Στην ιπποδρομία με κωδικό 016 ο παίκτης που στοιχημάτισε σωστά στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) με κόστος στοιχηματικής μονάδας το 1 ευρώ, πήρε το ποσό των 9.138,00€! Στο ίδιο είδος στοιχήματος και με το ίδιο κόστος (το ένα ευρώ δηλαδή στην στοιχμηατική μονάδα) στην ιπποδρομία με κωδικό 022 πήρε το ποσό των 3.000,00€!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι φίλοι της εκπομπής για το ιπποδρομιακό στοίχημα ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας.

Κωδικός ιπποδρομίας 016 με ώρα έναρξης τις 13:55 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο KENILWORTH. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό 4-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 024 με ώρα έναρξης τις 16:10 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής και τον ιππόδρομο KENILWORTH. Επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο με τον αριθμό 1 και πίσω του να έρθει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-9-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 028 με ώρα έναρξης τις 17:10 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Ν. Αφρικής αλλά τώρα έχουμε μεταφερθεί στον ιππόδρομο VAAL. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής έναν εκ των ίππων με αριθμό 1-2-5-3.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x