Προτεινόμενα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το συνεχόμενα αήττητο Μεξικό σε πρεμιέρες κόντρα στα late goals των Πολωνών

Πάνω από 580 αγορές για τον αγώνα από το Pamestoixima.gr

Συνέπεια. Είναι η λέξη που περιγράφει καλύτερα από όλες την Εθνική ομάδα του Μεξικού, η οποία με τη συμμετοχή της στο Μουντιάλ του 2022 συμπληρώνει 7 συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα στα οποία βρίσκεται να συμμετέχει στις διοργανώσεις. Και στις 7 περιπτώσεις έχει προκριθεί από τη φάση των ομίλων, για να αποκλειστεί στη συνέχεια στη φάση των «16». Οι Πολωνοί από τη δική τους πλευρά πήραν την πρόκριση στο Μουντιάλ μέσω μπαράζ, άλλαξαν προπονητή που έφερε μια πιο θετική αύρα στην ομάδα και από το ρόστερ ξεχωρίζει δίχως αμφιβολία ο χαρισματικός Ρόμπερ Λεβαντόφσκι των 76 τερμάτων σε 134 συμμετοχές. Η τελευταία φορά που η Πολωνία προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν το 1986 ενώ σε πρεμιέρες Μουντιάλ, έχει μόλις μια νίκη σε 8 αγώνες.

Το σημαντικό πρώτο γκολ

Η ποιότητα των Μεξικανών είναι δεδομένη σε όλες τις γραμμές και ο Χεράρδο Μαρτίνο, πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα και της Αργεντινής έχει συγκεντρώσει σχετική αρνητική κριτική στο πρόσωπο του απόρροια των δύο χαμένων τελικών κόντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες για το Gold Cup και το Nations League. 13 από τους 26 παίκτες του ρόστερ αγωνίζονται στην υψηλού επιπέδου λίγκα του Μεξικού, ωστόσο οι περισσότεροι εκ των παικτών διαθέτουν ευρωπαϊκή εμπειρία και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο. Όταν το Μεξικό σκοράρει πρώτο στους αγώνες του δεν χάνει, καθώς στα τελευταία 14 παιχνίδια έχει 13 νίκες και μια ισοπαλία. Όταν μάλιστα κερδίζει με γκολ πριν το ημίχρονο, το ποσοστό ανεβαίνει στο 100% με 9 νίκες σε ισάριθμες περιπτώσεις. Στο Pamestoixima.gr, το Μεξικό να κερδίζει στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 3.25 ενώ το να πετύχει οποιαδήποτε ομάδα γκολ πριν το 30ο λεπτό προσφέρεται σε ενισχυμένη απόδοση 2.20.

Τα γκολ προς το τέλος του αγώνα

Η Πολωνία διαθέτει μια σταθερή και έμπειρη ομάδα αν και ο μέσος όρος ηλικίας των σημαντικών της παικτών έχει ανέβει αρκετά, κυρίως ως προς τον άξονα όπου βρίσκονται οι Κριχόβιακ και Μπίελικ. Στα τελευταία 26 παιχνίδια της έχει σκοράρει 12 γκολ μετά το 75ο λεπτό των αγώνων της. Το να πετύχει η Πολωνία περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από το πρώτο προσφέρεται σε απόδοση 2.82 από το Pamestoixima.gr. Ενισχυμένη απόδοση υπάρχει και στην επιλογή της νίκης της Πολωνίας από το ημίχρονο συνδυαστικά με Goal/Goal που προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 13.25 .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x