Προτεινόμενα

Ντέρμπι «Δικεφάλων» με 200+ στοιχηματικές επιλογές

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με το Πάμε Στοίχημα να μας προσφέρει ποικίλες στοιχηματικές επιλογές.

Το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ξεχωρίζει αναμφίβολα από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κονταροχτυπιούνται στο ΟΑΚΑ, σε μια μονομαχία που τα τελευταία χρόνια μας έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις και εξαιρετικά αμφίρροπα παιχνίδια. Στο Πάμε Στοίχημα μπορούμε να βρούμε περισσότερες από 200 επιλογές για το συγκεκριμένο ματς και παρακάτω θα αναλύσουμε τις δικές μας προτάσεις.

Καταρχάς, το μομέντουμ και η ψυχολογία σε αυτή τη φάση της περιόδου είναι με το μέρος της «Ένωσης». Εντούτοις, οι Θεσσαλονικείς παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα εδώ και 1,5 περίπου χρόνο και έχουν την καρδιά του πρωταθλητή. Από ‘κει και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» συσπειρώθηκαν μετά τη φυγή του Καρντόσο και την πρόσληψη του Κωστένογλου, ενώ καθοδηγούνται μαεστρικά από τον φορμαρισμένο Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός είναι συνεχώς μέσα στις φάσεις και από δικά του γκολ, η ΑΕΚ έφτασε στα πρόσφατα διπλά σε Τρίπολη και Αγρίνιο. Με βάση λοιπόν τη φόρμα του, θα στραφούμε στο ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος. Στο Πάμε Στοίχημα βρίσκουμε σε απόδοση 32.00 την εξής συνδυαστική επιλογή του: να σκοράρει πρώτος ο Λιβάγια, αλλά και να νικήσει η «Ένωση» με σκορ 2-1.

Αντίστοιχα, από τη μεριά του ΠΑΟΚ, θεωρούμε ότι εκείνος που θα απειλήσει περισσότερο είναι ο Τσούπα Άκπομ. Ο 23χρονος στράικερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στα ματς με Πανιώνιο και Ατρόμητο και σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα στους αμυντικούς των γηπεδούχων. Ησυνδυαστική επιλογή που αφορά το να σκοράρει πρώτος ο Άκπομ και να νικήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» με σκορ 1-2, πληρώνει 35.00 στο Πάμε Στοίχημα.

Επειδή θεωρούμε -όπως καταλάβετε- ότι θα γίνει πολύ οριακό παιχνίδι, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πιθανότατα στο ένα γκολ, στρεφόμαστε και στο ειδικό στοίχημα με το ακριβές σκορ: 2-1, 1-1 ή 1-2, που μας προσφέρεται σε απόδοση 2.75 στο Πάμε Στοίχημα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Ο Λιβάγια να σκοράρει 1ος και ακριβές σκορ 2-1?, 32.00

Ο Άκπομ να σκοράρει 1ος και ακριβές σκορ 1-2?, 35.00

Ακριβές σκορ 2-1, 1-1 ή 1-2?, 2.75

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x