Προτεινόμενα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έτοιμος για το 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του

Πολλές επιλογές για το Παγκόσμιο από το Pamestoixima.gr και ενισχυμένη απόδοση για την Πορτογαλία

Μια από τις εικόνες που έχουν ξεχωρίσει στην προετοιμασία των ομάδων ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ είναι εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Πέπε να προπονούνται ενόψει της διοργάνωσης. Οι δύο τους, έχουν γράψει αθροιστικά 319 συμμετοχές με την Πορτογαλία και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να πρωταγωνιστούν στις υποχρεώσεις της Εθνικής τους ομάδας.

Η εμπειρία των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών όμως δεν αποτελεί το μοναδικό όπλο του συνόλου του Φερνάντο Σάντος για το τουρνουά καθώς η πληρότητα σε όλες τις γραμμές είναι εμφανής. Ρούι Πατρίσιο, Ζοσέ Ζα και Ντιόγκο Κόστα είναι στην τριάδα των τερματοφυλάκων, ενώ στην άμυνα τα 2/4 αποτελούνται από τους εξαιρετικούς Ζοάο Κανσέλο και Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι. Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα και ο εκρηκτικός Ράφαελ Λέαο της Μίλαν δημιουργούν μια εντυπωσιακή πληρότητα σε όλες τις γραμμές για τους Ίβηρες που στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο

Αν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε απόλυτα συγκεντρωμένος στην Εθνική ομάδα, οι δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες αναφορικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιούργησαν ένα σχετικά περίεργο κλίμα με τον Μπρούνο Φερνάντες όπως αυτό αποτυπώθηκε σε κάποια διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του Ρονάλντο, η Πορτογαλία αποτελούσε κάτι το ξεχωριστό για τον CR7 και θεωρείται δεδομένο πως η συγκέντρωση του θα είναι στο 100% . Η ανάδειξη του Κριστιάνο Ρονάλντο ως πρώτου σκόρερ της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο προσφέρεται σε απόδοση 1.85 από το Pamestoixima.gr.

Πορτογαλία για κατάκτηση με ενισχυμένη απόδοση

Στον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Πορτογαλία βρίσκεται μαζί με Ουρουγουάη, Γκάνα και Νότια Κορέα με το ξεκίνημα του ομίλου να έρχεται στις 24 Νοεμβρίου. Η κατάκτηση του τροπαίου από την Πορτογαλία προσφέρεται σε απόδοση 13.00 από το Pamestoixima.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x