Προτεινόμενα

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πλούσιες στοιχηματικές επιλογές

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στη Σούπερ Λίγκα, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα και σε στοιχηματικό επίπεδο.

Η τιτανομαχία Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος και να μοιάζουν ως τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για τον τίτλο.

Στο Πάμε Στοίχημα βρίσκουμε περισσότερες από 200 επιλογές και παρακάτω θα αναφερθούμε σε κάποιες εξ αυτών, που θεωρούμε ότι αξίζουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία επανέφεραν μια σχετική γκρίνια στο εσωτερικό τους. Η ομάδα του Μαρτίνς «πέταξε» δύο βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, ενώ την Τρίτη στο Λονδίνο δεν άντεξε μέχρι τέλους και έφυγε ηττημένη από την Τότεναμ, με κοινό στοιχείο πως φανερώθηκαν οι αμυντικές αδυναμίες της.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς δεν έθελξαν κόντρα στην ΑΕΛ, ωστόσο έφτασαν στο ζητούμενο. Βέβαια, τώρα το αήττητο σερί τους τίθεται εν αμφιβόλω, καθώς επισκέπτονται την πιο δύσκολη έδρα. Θυμίζουμε ότι πέρσι πανηγύρισαν ένα διπλό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αρκετή δόση τύχης.

Τώρα περιμένουμε σχετικά αντίστοιχα αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον ΠΑΟΚ να επιχειρεί μέσω αντεπιθέσεων να γίνει απειλητικός. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε ότι θα υπάρχουν φάσεις εκατέρωθεν, παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Κάπως έτσι καταλήγουμε στο G/G, που πληρώνει 2.00 στο Πάμε Στοίχημα.

Στην ίδια λογική «σταμπάρουμε» και το ειδικό που μας προσφέρεται και αφορά το ακριβές σκορ: 3-1, 1-1 ή 1-2, σε απόδοση 3.50 στο Πάμε Στοίχημα. Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα επιλέγαμε για anytime σκόρερ τον Μάτος, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι εξαιρετικός στις στημένες φάσεις. Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Βραζιλιάνος μπακ πληρώνει 9.50 στο Πάμε Στοίχημα, που πλέον με την ανανεωμένη εφαρμογή OPAPP, οι παίκτες μπορούν να δημιουργούν το δελτίο στο κινητό τους, αλλά και να κάνουν cash-out, όπου κι αν βρίσκονται.

Κατά τα λοιπά και με δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα πιέζει, κυρίως από τα πλάγια, πιστεύουμε ότι θα κερδίσει κάμποσα κόρνερ. Με το απαραίτητο ρίσκο στρεφόμαστε στην επιλογή για 5 ή 6 κόρνερ των «ερυθρολεύκων», σε απόδοση 2.90 στο Πάμε Στοίχημα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ G/G 2.00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Ακριβές σκορ 3-1, 1-1 ή 1-2 3.50

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Κόρνερ γηπεδούχου 5 ή 6 2.90

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ Anytime σκόρερ Μάτος 9.50

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x