Προτεινόμενα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Διψασμένη για διάκριση η Ισπανία κόντρα στην ανανεωμένη Κόστα Ρίκα

Ενισχυμένη απόδοση για γκολ πριν το 20΄στο Pamestoixima.gr

Ο Λουίς Ενρίκε ετοιμάζεται για τη δεύτερη μεγάλη διοργάνωση στον πάγκο της Ισπανίας μετά την κατά γενική ομολογία επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στο EURO όταν σταμάτησε στα ημιτελικά από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία. Σήμερα οι Ίβηρες αντιμετωπίζουν την Κόστα Ρίκα, η παρουσία της οποίας στην τελική φάση του παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν υπό αμφισβήτηση λόγω της κακής αρχής της στα προκριματικά, όμως ένα σημαντικό ντεμαράζ στις τελευταίες αγωνιστικές έφερε την ανατροπή και τελικά την παρουσία της στη διοργάνωση για 6η φορά στην ιστορία της και 5η από το 1990. O Kέιλορ Νάβας είναι χωρίς αμφιβολία η ηγετική μορφή της ομάδας στο τέρμα, τη στιγμή που 16 παίκτες του ρόστερ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε τελική φάση παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Ισπανία διαθέτει σπουδαίους νέους παίκτες σε όλες τις γραμμές, αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά της λείπει η εμπειρία.

Χωρίς νίκη σε πρεμιέρα από το 2006 οι Ισπανοί

Παρά το γεγονός πως η Ισπανία έχει 4 πρώτες θέσεις στις 5 τελευταίες παρουσίες της σε ομίλους Μουντιάλ, αγνοεί τη νίκη σε πρεμιέρα από το 2006. Ακόμα και το 2010 όταν κατέκτησε στο τέλος το τρόπαιο ηττήθηκε στην πρεμιέρα. Η Κόστα Ρίκα είναι χωρίς νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια της σε Μουντιάλ και δεν έχει φέρει ποτέ ισοπαλία σε πρώτους αγώνες. Στο Pamestoixima.gr προσφέρονται περισσότερες από 550 επιλογές για τον αγώνα και ενισχυμένη απόδοση στο να επιτευχθεί γκολ μέχρι το 20ο λεπτό, διαθέσιμη στο 2.30. Η νίκη της Ισπανίας προσφέρεται σε απόδοση 1.16 από το Pamestoixima.gr, ενώ το να μην χάσει η Κόστα Ρίκα σε απόδοση 5.00

Σε καλό σερί η Ισπανία

Στα τελευταία 11 παιχνίδια, η Ισπανία έχει μόλις μια ήττα με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ τρεις από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες της είναι στο Goal/Goal. Στο Pamestoixima.gr υπάρχει ενισχυμένη απόδοση για τη νίκη της ομάδας του Λούις Ενρίκε από το ημίχρονο συνδυαστικά με Over 2.5 στο 2.30. Η κατάκτηση του τροπαίου από την Ισπανία, προσφέρεται στο Pamestoixima.gr σε απόδοση 10.00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x