Προτεινόμενα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Η αήττητη Κροατία κόντρα στον μαχητικό Καναδά στις 18:00

Περισσότερες από 590 αγορές στο Pamestoixima.gr για τον σημερινό αγώνα

Από τις ομάδες που ηττήθηκαν στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ, ο Καναδάς ήταν αναμφίβολα εκείνη που ξεχώρισε περισσότερο με την εμφάνισή της. Συνεχείς τελικές προσπάθειες, δίψα για γκολ μέχρι την τελευταία στιγμή, πάθος αλλά τελικώς ήττα από το Βέλγιο με 1-0. Η Κροατία από τη δική της πλευρά, αντιμετώπισε το Μαρόκο και το 0-0 ήταν ένα μάλλον δίκαιο σκορ καθώς η δευτεραθλήτρια κόσμου προβλημάτισε με την απόδοσή της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Με αυτό το δεδομένο, το αποψινό παιχνίδι μεταξύ της Κροατίας και του Καναδά αποτελεί έναν οριακό αγώνα από όλες τις απόψεις και το αποτέλεσμά του θα δώσει το στίγμα της τελικής κατάταξης στον όμιλο.

Αήττητη σε 5 Μουντιάλ τη δεύτερη αγωνιστική

Στα 5 προηγούμενα παγκόσμια Κύπελλα, η Κροατία δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε δεύτερη αγωνιστική ομίλων έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η επιλογή της νίκης της Κροατίας από το ημίχρονο μαζί με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση 8.75 στο Pamestoixima.gr. Ο Ιβάν Πέρισιτς έχει πετύχει 10 γκολ με τους Κροάτες σε τέσσερις διοργανώσεις Μουντιάλ και EURO και η επίτευξη γκολ από τον άσσο της Τότεναμ προσφέρεται με ενισχυμένη απόδοση 5.00 στο Pamestoixima.gr. Σημαντική παράμετρος του αγώνα και οι προκλητικές δηλώσεις του προπονητή του Καναδά Tζον Χέρτνμαν που μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο είπε άκομψα ότι «πρέπει να κερδίσουμε την Κροατία», με τον Ζλάτκο Ντάλιτς να απαντά πως «πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτεροι» προσπαθώντας όμως ταυτόχρονα να υποβαθμίσει και λίγο το γεγονός.

World Challenge με καθημερινές προσφορές* και μοναδικά έπαθλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x