Προτεινόμενα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ξεκάθαρο φαβορί η Βραζιλία κόντρα στην Ν. Κορέα του Σον

Μαζί με την Γαλλία, η Βραζιλία είναι η ομάδα που έχει ξεχωρίσει όσο λίγες στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την αποτελεσματικότητα, την πληρότητα αλλά και τη φανέλα της.

Περισσότερες από 590 αγορές για τον μεγάλο αγώνα από το Pamestoixima.gr

Μαζί με την Γαλλία, η Βραζιλία είναι η ομάδα που έχει ξεχωρίσει όσο λίγες στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την αποτελεσματικότητα, την πληρότητα αλλά και τη φανέλα της. Η ήττα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων κόντρα στο Καμερούν, απόρροια και του εκτεταμένου ροτεϊσον δεν άλλαξε και πάρα πολύ τα δεδομένα για τη «Σελεσάο» με τη χώρα να παρακολουθεί την κατάσταση υγείας του Πελέ. Αντίπαλός της στη φάση των «16» η Νότια Κορέα που πέρασε με περιπετειώδη τρόπο από τους ομίλους αφήνοντας έξω την Ουρουγουάη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την γενικότερη άνοδο του ασιατικού ποδοσφαίρου . Στο ζευγάρωμα της Βραζιλίας με την Νότια Κορέα είναι περιττό να αναφερθεί το ποιος είναι το φαβορί, ωστόσο σε αυτό το επίπεδο του τουρνουά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

32 χρόνια πριν ο τελευταίος αποκλεισμός της Βραζιλίας σε φάση των «16» του Μουντιάλ

Από το Μουντιάλ του 1990 και τον αποκλεισμό από την Αργεντινή, η Βραζιλία μετρά 7 συνεχόμενες προκρίσεις στα προημιτελικά της διοργάνωσης με ρεκόρ 6 νίκες και 1 ισοπαλία, έχοντας 16-2 στα συνολικά της τέρματα. Η ισοπαλία είχε έρθει το 2014 κόντρα στην Χιλή, όμως η πρόκριση ήρθε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Οι Νοτιοκορεάτες συμμετέχουν για δεύτερη φορά σε φάση των «16». Η πρώτη είχε έρθει το 2002 όταν είχε διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο Pamestoixima.gr, υπάρχει ενισχυμένη απόδοση για τη νίκη της Βραζιλίας από το ημίχρονο σε συνδυασμό με το Goal/Goal που προσφέρεται στο 5.15. Επίσης ενισχυμένη απόδοση υπάρχει και για γκολ πριν το 20ο λεπτό στο 1.95 αλλά και το να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Ριτσάρλισον στο 4.35.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Με το Wolld Challenge μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής του Παγκοσμίου με καθημερινές προσφορές και μεγάλα έπαθλα.

Και σήμερα μια μοναδική προσφορά* σε περιμένει στο World Challenge του Pamestoixima.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x