Προτεινόμενα

Σούπερ προσφορά* για τo ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στην 20η αγωνιστική της Super League.

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στην 20η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση με 44 βαθμούς και ο νικητής στην Τούμπα θα αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 10 παιχνίδια στη Super League μετράει 9 νίκες και μόλις μια ήττα, ενώ με τις επιδόσεις του στην γραμμή κρούσης κατέχει πλέον την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 53 γκολ!

Οι Τάισον, Μουργκ, Τόμας και Ντεσπόντοφ έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα και ο ΠΑΟΚ στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος έχει σκοράρει 20 γκολ!

Ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ είναι αήττητος σε τρία διαδοχικά ντέρμπι. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το «τριφύλλι» με τον Τούρκο Coach στον πάγκο παίζει φουλ επιθετικά. Με τη συγκεκριμένη τακτική ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων. Goal/Goal στην Τούμπα σε απόδοση 1.80, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε στα 4 τελευταία ματς έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες (2-2, 1-1, 1-2, 1-1).

Προσφορά* ενισχυμένων αποδόσεων για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Ένα από τα «όπλα» του ΠΑΟΚ είναι αναμφισβήτητα ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εξτρέμ ανήκει στους πιο φορμαρισμένους παίχτες του ΠΑΟΚ και στα 6 τελευταία ματς έχει σκοράρει 6 γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ. Σε απόδοση 4.50 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του ντέρμπι ο Ντεσπόντοφ.

Επιθετικά το «τριφύλλι» θα στηριχθεί στους Φώτη Ιωαννίδη και Τάσο Μπακασέτα. Αμφότεροι είναι ικανοί να αναστατώσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ, αφού συνδυάζουν εκτέλεση και δημιουργία. Ο Μπακασέτας έδειξε με το «καλημέρα» ότι διαθέτει φαρμακερό σουτ, αφού με τον Ατρόμητο είχε δοκάρι. Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα αναλάβει έξτρα πρωτοβουλίες με τις ευλογίες του Φατίχ Τερίμ. Anytime σκόρερ Μπακασέτας σε απόδοση 4.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x