Προτεινόμενα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι παίκτες που μπορούν να κρίνουν το ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης, σ’ ένα ματς που συν τοις άλλοις, θα κριθεί και από τις προσωπικότητες των δύο ομάδων!

Αποτελούν δύο ομάδες που μας έχουν συνηθίσει σε δυνατές μονομαχίες, πάθος και εντυπωσιακά γκολ! ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τούμπα (13/01, 19:30), με τους γηπεδούχους να θέλουν να δώσουν απαντήσεις και να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, αναζητούν το διπλό που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες τους. Αμφότερες οι ομάδες έχουν τους παίκτες που μπορούν να «μιλήσουν» στα δύσκολα και να γείρουν την πλάστιγγα με ένα δικό τους γκολ!

bwin - Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα, με ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live και χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές |21+

Το «βαρύ πυροβολικό»

Είναι ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ με 14 γκολ, πρώτος σε τελικές προσπάθειες με 33 και πρώτος στην αναλογία τερμάτων ανά τελική, καθώς πετυχαίνει ένα γκολ ανά 2.4 προσπάθειες. Ο λόγος για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα «ερυθρόλευκο» κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες και σκοράρει κατά ριπάς. Ο Μαροκινός κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά, δείχνοντας ότι δεν... λογαριάζει από αντίπαλους και έδρες και φέτος μετρά ήδη τέσσερα περισσότερα γκολ από ό,τι την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Δεκεμβρίου και ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στην παρουσία του στο ντέρμπι.

bwin - Απόδοση 4.00 να σκοράρει ο Ελ Αραμπί και να νικήσει ο Ολυμπιακός το ματς|21+

Ο παλιός και ο νέος

Ο Σφιντέρσκι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ φέτος με 7 τέρματα. Στα φετινά «μεγάλα» ματς έχει βρει δίχτυα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ είχε ασίστ στο 1-1 με την ΑΕΚ. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Βόλο είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Αποτελεί έναν φορ που αποδεδειγμένα έχει το ένστικτο και βρίσκεται μέσα στις φάσεις.

bwin - Απόδοση 6.00 να σκοράρει ο Σφιντέρσκι το πρώτο γκολ του αγώνα|21+

H θέση του Σφιντέρσκι όμως στην 11άδα του ντέρμπι δεν είναι σίγουρη, καθώς το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μίκαελ Κρμέντσικ, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τον Βόλο. Ο Τσέχος επιθετικός σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ενώ με τη σωματοδομή και τις κινήσεις του έδειξε ότι μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Ο ίδιος έστειλε το μήνυμα, δηλώνοντας πως είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς με τους «ερυθρόλευκους» και είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθεί απέναντι στους δυνατούς κεντρικούς αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

bwin - Απόδοση 6.00 να σκοράρει ο Κρμέντσικ και να νικήσει ο ΠΑΟΚ το ματς|21+



Τα  γκολ από τους υπόλοιπους

Φυσικά, γκολ δεν πετυχαίνουν μόνο οι επιθετικοί και αυτό αποδεικνύεται συχνά. Είναι χαρακτηριστική η περσινή ανατροπή του Κυπέλλου μέσα στην Τούμπα, στην οποία ο ΠΑΟΚ έχανε 2-0 και επικράτησε 3-2, με τα γκολ να έρχονται από τον Πέλκα και τον Μίσιτς. οι δυο τους δεν υπάρχουν πλέον στο ρόστερ, όμως αμφότερες οι ομάδες έχουν παίκτες που αγωνίζονται έξω από το «κουτί» αλλά βρίσκουν συχνά διαδρόμους και δημιουργούν ευκαιρίες.

bwin - Απόδοση 7.5 να σκοράρει ο Φορτούνης και να νικήσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι|21+

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν εκείνος που έκρινε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ έβαλε και τα θεμέλια της πιο πρόσφατης νίκης του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό. Παράλληλα, είναι πρώτος σε ασίστ στη Σούπερ Λιγκ και πολύ επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Αντίστοιχα επικίνδυνός είναι και ο δεύτερος φετινός σκόρερ των «ερυθρολεύκων», ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ απέναντι στους «ασπρόμαυρους» στην περσινή ρεβάνς του Κυπέλλου. Ο διεθνής εξτρέμ βρίσκει διαδρόμους από τα άκρα και ακολουθεί τις φάσεις, έχοντας βρει συνολικά έξι φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα.

bwin - Απόδοση 4.5 να βρει δίχτυα ο Μασούρας οποτεδήποτε στο ματς|21+

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει βρει στο πρόσωπο του Χρήστου Τζόλη ένα ατόφιο ταλέντο με πολύ μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Ο ταχύτατος νεαρός επιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αιχμή του δόρατος, μετρά μέχρι στιγμής σημειώσει τρία γκολ και είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Έχει 32 και σε ολόκληρη τη Σούπερ Λιγκ υπολείπεται μόνο του Ελ Εραμπί. Ο Αμρ Ουάρντα είναι επίσης ένας πολύ απρόβλεπτος παίκτης, ο οποίος έχει σημειώσει ουκ ολίγα εντυπωσιακά γκολ, ενώ από δύο τέρματα μετρούν φέτος οι Σβαμπ, Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς.

bwin - Απόδοση 5.00 να σκοράρει ο Τζόλης οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα|21+

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν.

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x