Προτεινόμενα

Πληρώνει… τριπλά η πρόκριση του Ολυμπιακού στο «Μολινό»

Ο Ολυμπιακός μάχεται με τη Γουλβς για μια θέση στους«8» του Europa League και ο ΟΠΑΠ μας προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα.

Επιστροφή στη δράση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από τη Γουλβς στο κεκλεισμένων των θυρών «Μολινό» με έπαθλο μια θέση στα προημιτελικά του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνονται στη μάχη για την πρόκριση έχοντας δύο σημαντικές απουσίες, τον γκολκίπερ Σα και τον στόπερ Σεμέδο, ωστόσο έχουν αποδείξει στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία τους ότι δεν πτοούνται κι έχουν βρει τον τρόπο να ξεπερνούν τις κακοτοπιές.

Άλλωστε, στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης έκαναν την έκπληξη και πέταξαν έξω την Άρσεναλ. Πλέον, δεν έχουν και την παραμικρή πίεση λόγω των εγχώριων υποχρεώσεών τους και μπορούν να επικεντρωθούν στο Europa League.

Από την άλλη, η Γουλβς ολοκλήρωσε την Premier Leagueμε πικρή γεύση, καθώς τερμάτισε στην 7η θέση κι έμεινε εκτός Ευρώπης. Έτσι, τώρα θα χρειαστεί να φτάσει στην κατάκτηση του Europa League αν θέλει να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά τη στοιχηματική προσέγγιση, δίνουμε τύχη στον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση. Το ενδεχόμενο να πάρει το εισιτήριο για τους «8» η ομάδα του Μαρτίνς πληρώνει 3.05 στον ΟΠΑΠ!

Από ‘κει και πέρα, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ βρίσκουμε πολλά ειδικά στοιχήματα, αλλά και την επιλογή «2-0 κι έληξε», η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε εάν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που ποντάραμε!

Μία ακόμα ειδική επιλογή που αξίζει πονταρίσματος είναι το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», Γιουσέφ Ελ-Αραμπί, ο οποίος δηλώνει «παρών» στα μεγάλα ματς και με την εκτελεστική του ικανότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το εν λόγω ενδεχόμενο προσφέρεται σε απόδοση 2.85 στο Πάμε Στοίχημα.

Τέλος, ο ΟΠΑΠ μας επιβραβεύει με τις επιλογές «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης». Στην πρώτη περίπτωση επιστρέφεται το ποντάρισμα στην περίπτωση που χαθεί ένας αγώνας από τους 5 που έχουμε επιλέξει ως παρολί. Στα άλλα δύο πολλαπλασιάζονται τα κέρδη από τα παρολί που έχουμε επιλέξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x