Προτεινόμενα

Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς «κλικ»;

Το κλικ ακούγεται σε πολλές φάσεις στη ζωή ενός άνδρα. Είναι η στιγμή που προμηνύονται αλλαγές. Δεν έχει σημασία πόσο μικρές ή μεγάλες θα είναι. Σημασία έχει να ακολουθήσεις το κλικ.

Πότε έρχεται το κλικ.

Είναι η στιγμή που το μέχρι πρότινος αρκετά καλό δεν σου αρκεί και σε οδηγεί αυτόματα να πας για το εξαιρετικό. Τα παραδείγματα είναι πολλά. Άλλα καθημερινά και άλλα που χρειάζεσαι για μια στο τόσο. Είτε αυτό αφορά τη ζωή του, είτε το ξυραφάκι του.
Το ξυραφάκι σου, ένα σημαντικό καθημερινό αντικείμενο που δεν θα μπορούσε να μην σου κάνει το κλικ.

Το MACH 3 Turbo της Gillette έκανε το κλικ στον Neymar JR στο TV spot που προβλήθηκε παγκοσμίως. Η Gillette συνεργάστηκε (και συνεχίζει φυσικά) με την FC Barcelona για να γιορτάσει και να αναδείξει τη σημασία της ακρίβειας, που βοηθά τους άνδρες να περάσουν από το καλό στο εξαιρετικό. Η επιλογή του partner εννοείται δεν ήταν τυχαία. Με ποια άλλη ομάδα άλλωστε θα μπορούσε να συνεργαστεί για να αναδείξει την ακρίβεια?

Ο Neymar JR είναι η προσωποποίηση της ακρίβειας….

Για το λόγο αυτό λοιπόν, τη στιγμή που ξυρίζεται (η μάλλον προσπαθεί να ξυριστεί) και απογοητεύεται…

inner

Ώσπου εκείνη τη στιγμή έρχεται το...

inner

Ναι , ένα από τα καθημερινά κλικ που λέγαμε!
Το κλικ που από το καλό , τον πάει στο εξαιρετικό….
Και επειδή μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις
Τσέκαρε τον Neymar JR με το «καλό»

inner

Και τον Neymar JR με το «εξαιρετικό»

inner

Ο σταρ της Barcelona σε συνεργασία με τη Gillette δίνει ζωή στην ιστορία του κλικ αναζητώντας την ακρίβεια που προσφέρει η MACH 3 Turbo της Gillette. Μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν βιώνει το κλικ όπως όλοι οι άνδρες. Αυτό είναι και το μήνυμα που περνάει η καμπάνια μέσω του πιο άμεσου και πιο επικοινωνιακού τρόπου, το χιούμορ. Το πόσο διαφορετική δηλαδή θα ήταν η ζωή μας αν δεν υπήρχε αυτό το κλικ».
Neymar JR πριν το καθημερινό κλικ

inner

Και Neymar JR μετά το καθημερινό κλικ

inner

Όπως είπαμε , το καθημερινό κλικ είναι αυτό που ζούμε συχνότερα και έχει πιο εμφανή και άμεσα αποτελέσματα στην καθημερινότητά μας. Ο Neymar JR μπορεί να έχει φτάσει στην κορυφή με την Barcelona σε αθλητικό επίπεδο, αλλά αν κοιτάξει πίσω θα θυμηθεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα που έκανε και καταλαβαίνει πόσο μακριά έχει φτάσει.

Απόλαυσε κι εσύ ένα καθημερινό κλικ χρησιμοποιώντας το MACH 3 Turbo της Gillette. Η αίσθηση της καινούργιας λεπίδας για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα ξυραφάκια μιας χρήσης σε πάνε από το «καλό» στο εξαιρετικό.

inner

Η διαφορά της μετάβασης από το καλό στο καλύτερο είναι πιο εμφανής σε πράγματα που χρειάζεσαι και χρησιμοποιείς καθημερινά και το καθημερινό κλικ είναι το απλό και αυτό που πραγματικά απολαμβάνεις περισσότερο και με μεγαλύτερη συχνότητα! Ξεκάθαρα!

Το κλικ έρχεται όταν δεν το περιμένεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x