Προτεινόμενα

Ρεβάνς Κυπέλλου με στοιχηματικές ευκαιρίες

Άρης-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πολλά ειδικά στοιχήματα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Τα πάντα είναι ανοιχτά για το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, με τις ρεβάνς των ημιτελικών να έχουν πλούσιο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στον ΟΠΑΠ βρίσκουμε πολλές επιλογές και για τις δύο αναμετρήσεις, ενώ έχουμε και τη δυνατότητα επιβράβευσης των παικτών με τις προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Βoost Νίκης».

Ας ξεκινήσουμε με το Άρης-ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να μας προσφέρουν ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια το Σάββατο, με το 2-2 για την 3η αγωνιστική των playoffs της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν δύο φορές, ωστόσο η Ένωση απάντησε και έσωσε την ισοπαλία, ενώ και η πρώτη αναμέτρησή τους για το Κύπελλο είχε καλό θέαμα και γκολ εκατέρωθεν.

Θυμίζουμε ότι στις 4 Μαρτίου είχε επικράτησε 2-1 ο «Δικέφαλος» και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Στην ίδια λογική και περιμένοντας να κυλήσει με παρόμοιο ρυθμό το παιχνίδι, θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενδεχόμενο που πληρώνει 1.93 στον ΟΠΑΠ.

Θυμίζουμε ότι με το «Βoost 13» και το «Βoost Νίκης», πολλαπλασιάζονται τα κέρδη σου, ενώ με την προωθητική ενέργεια «Στο Παρά 1», εάν χαθεί ένας αγώνας από το πλήθος των τουλάχιστον 5 αγώνων που έχεις επιλέξει να παίξει ως παρολί, τότε επιστρέφεται το ποντάρισμά σου.

Πάμε και στην έτερη ρεβάνς. Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» πορεύονται με εξαιρετική ψυχολογία μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού και την -διαφαινόμενη- κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προβληματίζει αρκετά με την απόδοσή του, ωστόσο θέλει να δώσει απαντήσεις και πλέον έχει μεγάλο στόχο το Κύπελλο.

Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και θα προσπαθήσουν να πετύχουν γκολ από νωρίς προκειμένου να φτάσουν σε σκορ πρόκρισης κι ενώ στο πρώτο ματς ηττήθηκαν 3-2, παρότι προηγήθηκαν 2-0 στο 9’!

Σε αυτή τη λογική θα επιλέξουμε το να προηγείται ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x