Προτεινόμενα

Σε σούπερ τιμές τα γκολ από Λιβάι και Ιωαννίδη στο ντέρμπι!

Μονομαχία γιγάντων στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό την Κυριακή το βράδυ για την 18η αγωνιστική της Super League!

Τα νούμερα των δύο «μονομάχων» λένε την αλήθεια και μας προϊδεάζουν για… ανοιχτό ματς. Η «Ένωση» στα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχει δει την εστία της να παραβιάζεται, ενώ ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ δίνει μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση, παρά στην άμυνα και μετράει 2/3 Goal-Goal.

Απόδοση 1.86 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι κορυφής.

Αναμφισβήτητα στο μεγάλο ντέρμπι το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Λιβάι Γκαρσία και Φώτη Ιωαννίδη θα τραβήξει τα βλέμματα όλων!

Επιθετικά η ΑΕΚ στηρίζεται πλέον στο βαρύ της πυροβολικό. Ο Λιβάι Γκαρσία στα έξι τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει σκοράρει έξι γκολ κι έχει πατήσει… delete στον τραυματισμό του. Στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο άνοιξε το σκορ και αναμένεται να ταλαιπωρήσει και την «πράσινη» άμυνα. Anytime σκόρερ Λιβάι Γκαρσία σε απόδοση 3.20.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός στηρίζει τα πάντα στην επιθετική του γραμμή στον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας σέντερ φορ με 16 γκολ (8 στο πρωτάθλημα) σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού». Μεσοβδόμαδα σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό και έχει τεράστιο κίνητρο να νικήσει και την άμυνα της ΑΕΚ. Αξίζει να αναφέρουνε ότι τις δύο τελευταίες σεζόν ο Ιωαννίδης δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα απέναντι στην «Ένωση».

Anytime σκόρερ Ιωαννίδης σε απόδοση 4.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x