Προτεινόμενα

Σκοράρουν και πληρώνουν Άρης και Ολυμπιακός!

Άλλη μία αγωνιστική, άλλο ένα ντέρμπι, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) για την 19η αγωνιστική της Super League.

Μετά τα ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας, επιστροφή στη Super League με άλλο ένα ντέρμπι. Ο πέμπτος Άρης και ο τέταρτος Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι μετά τις δραματικές ρεβάνς στον δεύτερο τη τάξει θεσμό όπου οι δύο ομάδες ακολούθησαν παράλληλη διαδρομή αλλά στο φινάλε βίωσαν εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα.

Οι «κίτρινοι» του Άκη Μάντζιου παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη ρεβάνς με την ΑΕΚ απάντησαν με το γκολ του Μορόν κι έστειλαν το ματς στην παράταση. Το εισιτήριο για τα προημιτελικά κρίθηκε στα πέναλτι όπου ήρωας ήταν ο Κουέστα, με δύο αποκρούσεις, για το 4-2 και την πρόκριση του Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Κάρλος Καρβαλιάλ στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο έμειναν στο 0-0 στα 120’ και τα πάντα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η απόκρουση του Πασχαλάκη στο πέναλτι του Μλαντένοβιτς δεν ήταν αρκετή, καθώς ο Καρβάλιο απέτυχε να νικήσει τον Λοντίγκιν και ο Καμαρά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ στη δική του εκτέλεση, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό (6-7) από τη συνέχεια του θεσμού.

Οι δύο ομάδες καλούνται να αφήσουν πίσω όσα συνέβησαν στο Κύπελλο και να κυνηγήσουν τη νίκη, με πέντε βαθμούς να τις χωρίζουν (35 ο Ολυμπιακός, 30 ο Άρης), ενώ αμφότεροι προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα (0-4 ο Άρης στο Αγρίνιο, 2-3 ο Ολυμπιακός με την Κηφισιά).

Στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, αμφότερες έχουν σκοράρει (2-2, 2-1, 4-1). Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν (10 γκολ), που έλειψε στο Αγρίνιο, αλλά επανήλθε και σκόραρε στη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Να χριστεί σκόρερ και κόντρα στον Ολυμπιακός είναι σε απόδοση 3.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x