Προτεινόμενα

Σούπερ προσφορά* για τo Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας περιμένουν κάτοχο, με τις ρεβάνς των δύο ζευγαριών-ντέρμπι να είναι σε τεντωμένο σχοινί!

Η οκτάδα του δεύτερου τη τάξει θεσμού έχει ήδη συμπληρωμένο το ζευγάρι ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκού, που περιμένουν τους υπόλοιπους συνδαιτημόνες.

Δύο από τα εισιτήρια των προημιτελικών θα προκύψουν από τις ρεβάνς των ντέρμπι στη φάση των «16» που κόβουν την ανάσα και έχουν ορθάνοιχτους λογαριασμούς, μετά τις ισοπαλίες στα πρώτα ματς.

Πρώτη χρονικά είναι η μονομαχία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με Άρη και ΑΕΚ (19:00) να εκκινούν από την ίδια αφετηρία μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου κράτησε το μηδέν σε αναμέτρηση με την «Ένωση» για πρώτη φορά έπειτα από εννέα αγώνες και ψάχνει την πρώτη νίκη, που θα σημάνει και πρόκριση, έπειτα από 6 αγώνες με τους νταμπλούχους του Ματίας Αλμέιδα, οι οποίοι από την πλευρά τους θέλουν το εισιτήριο όπως το 2020, όταν προκρίθηκαν σε ένα δραματικό ημιτελικό ζευγάρι.

Στο 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχε απαντήσει ο Άρης με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς και όλα κρίθηκαν στην παράταση με ένα γκολ του Λιβάγια στο 102’. Να κριθεί και αυτή η πρόκριση στην παράταση προσφέρεται σε απόδοση 6.10.

Η σκυτάλη περνά στη ρεβάνς των «αιωνίων», καθώς στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (21:00).

Το 1-1 στη Λεωφόρο με τα γκολ από Αλεξανδρόπουλο και Ιωαννίδη έχει διατηρήσει τη λεπτή ισορροπία, με το νικητή στο Φάληρο να παίρνει και την πρόκριση στην πρώτη τους μονομαχία στο Κύπελλο μετά το 2008.

Τόσο η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, όσο και αυτή του Φατίχ Τερίμ θα κυνηγήσουν το γκολ που θα δώσει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Το σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο ντέρμπι σε απόδοση 2.80.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x