Προτεινόμενα

Στα ειδικά στοιχήματα το… ζουμί στο Τότεναμ-Ολυμπιακός

Το Πάμε Στοίχημα μας προσφέρει μια σειρά από ειδικά για την αναμέτρηση Τότεναμ-Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Τότεναμ και Ολυμπιακός συγκρούονται στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για τη 2η θέση, που χαρίζει εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι spurs πορεύονται πλέον με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο «τιμόνι» τους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει ιδανικό ντεμπούτο, αφού τους καθοδήγησε στο διπλό στην έδρα της Γουέστ Χαμ (2-3) το Σάββατο.

Οι φιναλίστ του περσινού Champions League εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και -κυρίως- πιο αποτελεσματικοί επιθετικά. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από την γκέλα στο πρωτάθλημα, 1-1 με τον Πανιώνιο, ενώ γενικότερα το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Στο Πάμε Στοίχημα μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές επιλογές, αλλά και κάποιες νέες αγορές όπως το «Τελικό Αποτέλεσμα ή Under/Over», το «Πότε θα γίνει Over 2,5» και η κατηγορία «Πόντοι αξιολόγησης».

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι περιμένουμε ματς με υψηλό τέμπο και φάσεις εκατέρωθεν, θεωρούμε ότι θα επιβεβαιωθεί το over 2,5, γι’ αυτό και θα στραφούμε στο χρονικό διάστημα που θα συμβεί αυτό.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Τότεναμ, αυτό με τη Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα, το over 2,5 επιβεβαιώθηκε στο διάστημα «έναρξη δευτέρου ημιχρόνου-59:59». Κάπως έτσι περιμένουμε να εξελιχθεί και η αναμέτρηση των spurs με τον Ολυμπιακό.

Οι Λονδρέζοι θα κυριαρχήσουν, θα επιβάλουν το ρυθμό τους και φαντάζει πολύ πιθανό να γίνει over 2,5 στο χρονικό διάστημα «έναρξη δευτέρου ημιχρόνου-59:59», ενδεχόμενο που πληρώνει 5.50 στο Πάμε Στοίχημα.

Από ‘κει και πέρα, στην ανανεωμένη εφαρμογή OPAP, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να δημιουργούν το δελτίο στο κινητό τους, αλλά και να κάνουν cash-out, όπου κι αν βρίσκονται.

Επιπροσθέτως, μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ OVER 2,5
ΕΝΑΡΞΗ 2ΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ-59:59 5.50

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x