Προτεινόμενα

Ταλαιπωρία τέλος - Ο νέος σου εαυτός είναι μια απόφαση μακριά

Γιατί να γυρνάς γύρω-γύρω ψάχνοντας για πάρκινγκ όταν η λύση είναι τόσο κοντά σου και τόσο απλή;

Εμείς οι δύο μπορεί να έχουμε πολλά κοινά μεταξύ μας και να μην το ξέρουμε. Να, εγώ για παράδειγμα μεγάλωσα στην Κυψέλη. Μια περιοχή που το πάρκινγκ αποκτά χαρακτήρα μυθικής αναζήτησης.

Όπως το ιερό δισκοπότηρο ή η πλοκή του άρχοντα των δαχτυλιδιών. Και αν έχεις μεγαλώσει και ζήσει μεγάλο μέρος της ζωής σου σε μία τέτοια περιοχή, δεν σου φαίνονται καθόλου παράξενοι αυτοί οι παραλληλισμοί.

Γιατί εμείς οι δύο ξέρουμε πως είναι να ψάχνουμε πάρκινγκ σε πυκνοκατοικημένη περιοχή. Ξέρουμε πως είναι να αφήνουμε τους υπόλοιπους στο σπίτι και εμείς να ξεκινάμε την αναζήτηση. Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι και σε όλες αυτές τις περιοχές που μία θέση μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. Μία θέση καθορίζει το αν θα βγεις έξω το βράδυ.

Είναι απόγευμα Κυριακής και σου λένε να βγείτε για ένα ποτό. Και το σκέφτεσαι γιατί ξέρεις ότι όταν γυρίσεις μπορεί να χρειαστεί να περάσεις μία ώρα στο τιμόνι και γύρω-γύρω-γύρω, μέχρι να δεις τελικά με την άκρη του ματιού σου ένα κενό. Σαν όαση στην καυτή έρημο. Και όταν θα φτάσεις κοντά θα καταλάβεις ότι ήταν οφθαλμαπάτη, γιατί ο χώρος τελικά ήταν πολύ μικρός. Και πάλι από την αρχή.

Βέβαια, σε όλη αυτή τη βόλτα γύρω-γύρω μένεις μόνος με τις σκέψεις σου. Και σκέφτεσαι τις επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή σου. Τι πήγε καλά, τι δεν πήγε καλά, τι θα μπορούσες να έχεις κάνει διαφορετικά; Ωραίες οι σκέψεις και ο χρόνος με τον εαυτό μας, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να είχαμε πέσει για ύπνο; Ή να μην έχουμε αργήσει μισή ώρα στο επαγγελματικό ραντεβού; Αυτός είμαι εγώ που ψάχνω ακόμα για θέση, με ένα αυτοκίνητο που δεν βολεύει καθόλου στο παρκάρισμα.

Αλλά αυτός είσαι και εσύ. Εσύ, που γύρισες από το γήπεδο αργά, γιατί το ματς τελείωσε στις 12. Εσύ, που σκέφτηκες να πας στη νυχτερινή προβολή της ταινίας.

Εσύ, που όταν βγήκες για ένα ποτό με την παρέα σου, δεν υπολόγισες ότι την επόμενη μέρα στη γειτονιά σου έχει λαϊκή. Αυτός είσαι εσύ καθημερινά στην πόλη. Αλλά δεν χρειάζεται να είσαι έτσι για πάντα.

Μπορείς να είσαι και κάποιος άλλος - και πολύ εύκολα. Αυτός λοιπόν είσαι εσύ, με LeasePlan .

Η LeasePlan σε προσκαλεί να γνωρίσεις μια εναλλακτική πραγματικότητα, στην οποία οδηγείς ξέγνοιαστος, ελεύθερος από όλα τα προβλήματα. Αναβαθμίζει την καθημερινότητα σου, με ό,τι όχημα επιθυμείς, ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα special deals αυτοκινήτων πόλης, επαγγελματικών, SUV ή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με προνομιακούς όρους μηνιαίας μίσθωσης, ετοιμοπαράδοτα και χωρίς προκαταβολή. Όλα αυτά απολαμβάνοντας φυσικά την κορυφαία εξυπηρέτηση από τους ειδικούς στο leasing αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x