Προτεινόμενα

Το NBA ξεκινά με κορυφαία ειδικά στοιχήματα σε σούπερ αποδόσεις!

Ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ επιστρέφει τις γιορτινές ημέρες και με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα έρχονται μεγάλα παιχνίδια!

Όπως είναι φυσιολογικό και η φετινή σεζόν ξεκινά με κάποια δεδομένα. Οι πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς είναι το ακλόνητο φαβορί για να κρατήσουν την κορυφή. Η περίπτωση να κάνει η παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς το back 2 back στο ΝΒΑ προσφέρεται σε απόδοση 3,65.

Θα περίμενε κανείς να βρίσκονται στη δεύτερη θέση των προγνωστικών οι Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο οι Λος Άντζελες Κλίπερς είναι αυτοί που ακολουθούν με απόδοση 6.50 στη λίστα υποψήφιων κατάκτησης του τίτλου. Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δίνονται στο 6,75 για νικητές του πρωταθλήματος. Αίσθηση προκαλεί πάντως ότι οι περσινοί φιναλίστ στη «φούσκα» του Ορλάντο Μαιάμι Χιτ αποτελούν το έκτο φαβορί με απόδοση 17.00!

Στους σκόρερ, o Τζέιμς Χάρντεν κατέχει την πρωτιά στις αποδόσεις και το να αναδειχθεί πρώτος στην κανονική περίοδο δίνει μόλις 1.55. Ακολουθούν οι Λούκα Ντόνσιτς και Γιάννης Αντετοκούνμπο με αποδόσεις 5,00 και 12,00, αντίστοιχα.

Σε ότι αφορά τις περιφέρειες οι Μιλγουόκι Μπακς είναι ακλόνητο φαβορί για την Ανατολή με ποσοστό 3,30 αν τα καταφέρουν, ενώ στη Δύση οι Λέικερς δίνουν με τη πρωτιά τους 2,35.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως αρκετοί έχουν ζητήσει ειδικά στοιχήματα. Στη σχετική κατηγορία υπάρχουν μακροχρόνια στοιχήματα σε σούπερ αποδόσεις! Μερικά εξ’ αυτών:


  • Να σημειωθεί Quadruple-Double τη σεζόν 2020/21 – 101,00

  • Νικητής Ανατολής: Νετς & Νικητής Δύσης: Λέικερς & MVP Κανονικής Διάρκειας: Ντουράντ – 150,00

  • Νικητής Ανατολής: Μπακς & Νικητής Δύσης: Λέικερς & MVP Κανονικής Διάρκειας: Ντουράντ – 180,00


Ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ παίζει με συναρπαστικές προσφορές* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων, ενώ διαθέσιμο υπάρχει και το Live Streaming* για τα παιχνίδια.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο NBA!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x