Προτεινόμενα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο σε υψηλή ανάλυση

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου είναι εδώ σε υψηλή ανάλυση με την κατάλληλη τηλεόραση από τον Κωτσόβολο.

Λίγες ώρες απομένουν για το πρώτο σφύριγμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τη διοργανώτρια χώρα να αγωνίζεται την Κυριακή (20/11, 18:00) κόντρα στο Εκουαδόρ. Η μεγάλη ώρα πλησιάζει, οι έξοδοι θα περιοριστούν, ο καναπές θα γεμίσει με την παρουσία μας για σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα, ενώ η τηλεόραση δεν θα παίζει κάτι άλλο, πέραν του Μουντιάλ!

Πόσο διαφορετικό, όμως, θα είναι να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια του Κριστιάνο Ρονάλντο και των συμπαικτών του, με τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι, να πάρουν το βαρύτιμο τρόπαιο στην Πορτογαλία μέσα από μία Samsung Neo QLED 8K 65 ιντσών του Κωτσόβολου;

Διαθέτει κορυφαία 8K ανάλυση χάρη στην τεχνολογία Quantum Matrix PRO στο απίστευτο Infinity One Design, ενώ περιέχει και τον πανίσχυρο επεξεργαστή Neural QUANTUM Processor 8K για να προσαρμόζει την κάθε εικόνα.


Το Μουντιάλ με την κατάλληλη TV του Κωτσόβολου

Στα 91 καταστήματα του Κωτσόβολου σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία μοντέλα Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, TCL και όχι μόνο.

Και μιας και πιάσαμε την ιβηρική χώρα, ας δούμε κάποια στοιχεία σχετικά με την παρουσία της στα Παγκόσμια Κύπελλα. Η φετινή θα είναι η όγδοη συμμετοχή στην ιστορία της και έχει ένα γεμάτο ρόστερ, με εναλλακτικές επιλογές σε κάθε θέση και με ποιότητα που ξεχειλίζει!

Μετρά μία τρίτη θέση το 1966 στην πρώτη της συμμετοχή σε Μουντιάλ, η οποία είναι και η σημαντικότερη στιγμή της, ενώ έχει και μία τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας το 2006. Από εκεί και πέρα, έχει μόνο αποκλεισμούς από τη φάση των ομίλων ή των "16" και θέλει όλα αυτά να τα... σβήσει!

Βρίσκεται σε έναν βατό όμιλο, με Ουρουγουάη, Γκάνα και Νότια Κορέα, όντας το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση, και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πέμπτη και -όπως φαίνεται- τελευταία παρουσία του, θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, και γιατί όχι να το κατακτήσει!

Το αδιαμφισβήτητο φαβορί, ωστόσο, για να φτάσει στην κορυφή του κόσμου, είναι η εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Η «σελεσάο» είναι η πολυνίκης του θεσμού, αριθμώντας πέντε τρόπαια, ελπίζοντας τη φετινή χρονιά να γίνει «εξάστερη».

Όνομα ψαρωτικό. Παιχταράδες που συνδυάζουν ταλέντο, φιλοδοξίες και παραστάσεις. Κι έναν προπονητή που έχει ριζώσει (απόλυτα δίκαια βάσει αποτελεσμάτων) εδώ και έξι χρόνια στον πάγκο της. Με τη δυναμική της λοιπόν ν’ αποτυπώνεται στο Νο.1 του ranking της FIFA, η «χώρα του καφέ» όχι απλά το λέει, αλλά το φωνάζει πως στοχεύει στην κατάκτηση του 6ου τροπαίου, 20 χρόνια μετά την τελευταία φορά που το «σήκωσε».

Και τι καλύτερο από το να απολαύσουμε τον Νεϊμάρ και την παρέα του μέσα από μία LG OLED 77C26LD 77 ιντσών από τον Κωτσόβολο;

Μία τηλεόραση με 4K ανάλυση, που δημιουργεί φως στο απόλυτο σκοτάδι και μια καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος. Επιπλέον, το Brightness Booster δίνει έως και 20% φωτεινότερη εικόνα, ενώ ο επεξεργαστής α9 Gen5 AI και το Dynamic Tone Mapping Pro σου παρέχει πάντα την βέλτιστη εμπειρία εικόνας αλλά και ήχου. Τέλος, το εξαιρετικό σύστημα ήχου σου προσφέρει συγκλονιστική καθηλωτική εμπειρία.


Το Μουντιάλ με την κατάλληλη TV του Κωτσόβολου

Φυσικά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να παρακολουθήσεις το Μουντιάλ από μία τηλεόραση με 4Κ ή 8Κ ανάλυση. Η απλή αριθμητική των pixels λέει ότι οι τηλεοράσεις 4Κ και 8Κ διαθέτουν 4 και 16 φορές αντίστοιχα, μεγαλύτερη ανάλυση από τις Full HD. Αυτό που λέει η πραγματικότητα, είναι ότι με μία 4Κ ή 8Κ τηλεόραση θα έχεις πολύ μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην εικόνα, αξεπέραστη ευκρίνεια και καθαρά χρώματα για να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο έπακρο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείς να την αποκτήσεις οποιαδήποτε στιγμή, στο αγαπημένο σου κατάστημα του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x