Προτεινόμενα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο σε διαφορετική διάσταση μέσα από μία Samsung Neo QLED

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου είναι εδώ με μία Samsung με πάνελ QLED τηλεόραση από τον Κωτσόβολο!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας τις τελευταίες μέρες και από το πρώτες μεσημβρινές ώρες έως αργά το βράδυ έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε τις 32 καλύτερες ομάδες του πλανήτη να πρωταγωνιστούν μπροστά στην τηλεόρασή μας.

Σίγουρα όμως, πιο τυχεροί είναι εκείνοι που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν την μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη μέσα από μία Samsung Neo QLED QE65QN85BA 65 ιντσών από τον Κωτσόβολο!

Διαθέτει Ultra 4K ανάλυση, με τεχνολογία Panel Neo QLED και αξεπέραστο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για εξαιρετική εμπειρία θέασης. Επίσης, αναβαθμίζει κάθε εικόνα σε 4Κ, χάρη στον επεξεργαστή γενιάς Neo Quantum Processor με τεχνητή νοημοσύνη που αναλύει την κάθε σκηνή ξεχωριστά.

Το Μουντιάλ μέσα από μία Samsung

Στα 91 καταστήματα του Κωτσόβολου σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία μοντέλα Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, TCL και όχι μόνο.

Σιγά-σιγά συμπληρώνεται και το παζλ με τις ομάδες που συμμετάσχουν στα προημιτελικά. Γαλλία, Αγγλία, Ολλανδία και Αργεντινή είναι ήδη στους «8» και περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους του.

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για τρεις ομάδες με περίσσιο ταλέντο και μεγάλες βλέψεις να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται, και γιατί όχι, να σηκώσουν και το βαρύτιμο τρόπαιο στον ουρανό της Ντόχα!

Και τι καλύτερο από το να συνεχίσεις να βλέπεις την ξέφρενη πορεία τους στο Κατάρ μέσα από μία Samsung Neo QLED QE75QN85BA 75 ιντσών από τον Κωτσόβολο;

Εννοείται πως και αυτή διαθέτει Ultra 4K ανάλυση, με τεχνολογία Panel Neo QLED και αξεπέραστο ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για εξαιρετική εμπειρία θέασης. Επίσης, αναβαθμίζει κάθε εικόνα σε 4Κ, χάρη στον επεξεργαστή γενιάς Neo Quantum Processor με τεχνητή νοημοσύνη που αναλύει την κάθε σκηνή ξεχωριστά!

Το Μουντιάλ μέσα από μία Samsung

Εξάλλου, ένα από τα δυνατά σημεία της Samsung αποτελεί το πάνελ QLED, που χαρίζει φωτεινά και ζωηρά χρώματα, αλλά και το πλέον νεότερο Neo QLED όπου ο φωτισμός γίνεται με Mini LED και προσφέρει ακόμα καλύτερα επίπεδα μαύρου. Η τεχνολογία Quantum Dot απογειώνει το εύρος των χρωμάτων στο 1 δις, για περισσότερο ρεαλισμό και καλύτερα επίπεδα σκιών, ενώ οι νεότεροι επεξεργαστές φροντίζουν να γίνεται μία τέλεια μετατροπή του περιεχομένου σε 4Κ ή σε 8Κ, ώστε να απολαμβάνεις τα πάντα με μέγιστη ευκρίνεια.

Μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου Samsung τηλεόραση με πάνελ QLed στην ιστοσελίδα του Κωτσόβολου, ή σε ένα από τα φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Οι τηλεοράσεις παραμένουν στη θέση τους και περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα κοσμούν το σαλόνι σου! Η επιλογή είναι δική σου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x