Προτεινόμενα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από μία TCL τηλεόραση

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου είναι εδώ με μία TCL τηλεόραση από τον Κωτσόβολο!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει ήδη ξεκινήσει και από τις 20 του Νοέμβρη έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθούμε τις 32 καλύτερες ομάδες του κόσμου καθημερινά στους δέκτες μας. Μέχρι αυτή τη στιγμή είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε εξαιρετικές αναμετρήσεις, όπως τη νίκη με ανατροπή της Ιαπωνίας εναντίον της Γερμανίας με 2-1 ή το συγκλονιστικό φινάλε στο Ουαλία-Ιράν με τους Πέρσες να παίρνουν μια σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με 2-0.

Φυσικά, έπεται ανάλογη συνέχεια και τι καλύτερο από το να απολαύσουμε τις αναμετρήσεις του Μουντιάλ του Κατάρ μέσα από μία TCL Mini-LED 65C835 65 ιντσών από τον Κωτσόβολο;

Συνδυάζει τεχνολογία ελέγχου φωτεινότητας και αντίθεσης HDR10+, για να σου παρέχει ρεαλιστικές σκιές και ολοζώντανα χρώματα. Ο ρυθμός ανανέωσης 144Hz εγγυάται ομαλή εμπειρία θέασης χωρίς σπασίματα και θολούρες. Χάρη στο σύστημα ήχου 2.1 καναλιών με Dolby Atmos και την τεχνολογία Imax Enhanced, φέρνει τον κινηματογράφο στο σαλόνι σου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από μία ΤCL του Κωτσόβολου

Στα 91 καταστήματα του Κωτσόβολου σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία μοντέλα Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, TCL και όχι μόνο.

Η Πορτογαλία των Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στον 8ο όμιλο, με πρώην πλέον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του και να γράφει ιστορία, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης που σκοράρει σε πέντε εκδόσεις των Παγκοσμίων Κυπέλλων, αρχής γενομένης από αυτό της Γερμανίας το 2006. Ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο γεγονός, που δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να ξανακάνει. Φυσικά, το εν λόγω ρεκόρ θα μπορούσε ήδη να το έχει καταρρίψει ο Λιονέλ Μέσι, αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κόντρα στη Σαουδική Αραβία δύο μέρες νωρίτερα από τον «μεγαλύτερο» ανταγωνιστή του, αλλά η αδυναμία του να σκοράρει έστω μία φορά το 2010 στην Νότια Αφρική, του στέρησε αυτή την ευκαιρία.

Μόνο ένας μπορεί να φτάσει σε αυτή την επίδοση τα επόμενα χρόνια, και δεν είναι άλλος από τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο στα 19 του, το 2018 στη Ρωσία, και μάλιστα το κατέκτησε. Φυσικά, πέτυχε και 6 τέρματα και με αυτό κόντρα στην Αυστραλία την πρώτη αγωνιστική έχει σκοράρει ήδη σε δύο διοργανώσεις, μόλις στα 23 του χρόνια.

Το σίγουρο είναι πως θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες των τριών μεγάλων αστεριών του ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ, μέσα από μία TCL Mini-LED 65C935 65 ιντσών από τον Κωτσόβολο!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα από μία ΤCL του Κωτσόβολου

Άλλωστε, οι τηλεοράσεις της TCL βασίζονται σε πάνελ QLED για να προσφέρουν ρεαλιστική εικόνα με λεπτομέρεια και στην τεχνολογία Quantum Dot για την απόδοση κινηματογραφικής ποιότητας. Παράλληλα, η ανώτερη σειρά μοντέλων της με φωτισμό Mini LED, χαρίζει εντυπωσιακή φωτεινότητα, ακριβέστερη αντίθεση, βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα λευκά, αλλά και καλύτερη απόδοση του HDR. Ωστόσο, η TCL δίνει ιδιαίτερη σημασία στο gaming, αφού προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης 120 ή 144Hz και λειτουργία ALLM που σου δίνει το πλεονέκτημα της ομαλής κίνησης.

Μπορείτε κι εσείς να προμηθευτείτε μία TCL τηλεόραση, είτε μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του Κωτσόβολου, είτε σε όποιο κατάστημα επιθυμείτε. Η επιλογή είναι δική σας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x