Προτεινόμενα

Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ – Αποκλειστικό περιεχόμενο, αναλύσεις, όλα τα στοιχηματικά νέα

Ποιον βλέπουν οι παίκτες του ΟΦΗ ως τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης

H καρδιά του Παγκόσμιου Κυπέλλου χτυπά στον ΟΠΑΠ, ο οποίος μεταφέρει καθημερινά στους λάτρεις της μπάλας τον παλμό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Έως και τον μεγάλο τελικό της 18ης Δεκεμβρίου, ο ΟΠΑΠ παρουσιάζει εξειδικευμένο περιεχόμενο στο OPAP News και τα social media με αποκλειστικές συνεντεύξεις, blogs, αναλύσεις, αλλά και όλα τα στοιχηματικά νέα.

Η αγαπημένη εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time έρχεται με 10 ολοκαίνουργια επεισόδια, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, αφιερωμένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και φιλοξενεί τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004.

Βραδιές ποδοσφαίρου στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στα χρώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ντυθούν τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα και θα υποδεχτούν τους ποδοσφαιρόφιλους. Εκεί οι φίλαθλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες σε γιγαντοοθόνες και να ενημερώνονται από τους συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ για την πλούσια αγωνιστική δράση και τις επιλογές που έχουν.

Συνεντεύξεις-έκπληξη από αθλητές και προπονητές

Η εκπομπή PAME STOIXIMA PRE GAME SHOW του SPORT24.GR με χορηγό τον ΟΠΑΠ γίνεται καθημερινή και θα παρουσιάζει όλη την ποδοσφαιρική δράση του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Το μενού συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις – έκπληξη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, με ποδοσφαιριστές και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ για τους αγώνες και τα αστέρια του τουρνουά.

Σήμερα, παρουσιάζεται το δεύτερο βίντεο της σειράς των αποκλειστικών συνεντεύξεων «Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ», στο οποίο 20 παίκτες του ΟΦΗ μιλούν για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x