Προτεινόμενα

Ο Βάιος Τσούτσικας στους «Αταίριαστους»: «Σας καλούμε στο Metro Mall για ποδοσφαιροκουβέντα»

Ο διευθυντής του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Βάιος Τσούτσικας, ήταν καλεσμένος στους «Αταίριαστους» στο ΣΚΑΪ και προσκάλεσε άπαντες να βρεθούν το Σάββατο στο Athens Metro Mall.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά και ο bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σας βάζει για τα καλά στο κλίμα. Ο διευθυντής της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, Βάιος Τσούτσικας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Προσκάλεσε άπαντες είτε να συντονιστούν στους 94,6 είτε να παρευρεθούν στο Athens Metro Mall για να δουν από κοντά το μεγάλο debate των παραγωγών και δημοσιογράφων του bwinΣΠΟΡ FM.

«Στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 γιορτάζουμε την έναρξη του Μουντιάλ, για εμάς το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι δουλειά αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι γιορτή.

Όταν βλέπεις ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και δεν υποστηρίζεις κάποιον από τους δύο είναι σαν να τρως φαγητό χωρίς αλάτι. Εμείς έχουμε διαλέξει ομάδες και στήνουμε αύριο (19/11, 12:00) στο Metro Mall ένα ποδοσφαιρικό debate για να αρχίσουμε, πάντα με καλή διάθεση, να τσακωνόμαστε για το ποιος θα πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ακουστούν πάρα πολλά και δεν θα σας πω λεπτομέρειες αλλά θέλω να σας καλέσω να συντονιστείτε στους 94,6 για να ακούσετε πως θα εξελιχθεί η ποδοσφαιροκουβέντα γύρω από το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και να σας καλέσω στο Metro Mall για να παρακολουθήσετε από κοντά το μπάσιμο σε αυτόν τον μουντιαλικό μήνα και ας είναι Νοέμβριο»
, ανέφερε.



Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου λοιπόν, στις 12.00 το μεσημέρι, σας περιμένουμε όλους στο ATHENS METRO MALL!

Οι Βάιος Τσούτσικας, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Σταύρος Χονδροθύμιος θα συντονίζουν το Live ενώ παράλληλα θα συνθέσουν μια επιτροπή και για 2 ώρες και θα διεξάγουν ένα debate για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Παγκόσμιο Κύπελο και όλες τις πιθανές προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή.

Το ATHENS METRO MALL γιορτάζει την έναρξη του World Cup 2022 με ένα απίθανο ποδοσφαιρικό event και σας περιμένει για να κάνει την κάθε σας στιγμή αξέχαστη με ατελείωτο shopping, δράσεις και εκπλήξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x