Προτεινόμενα

Χτίζει χαρακτήρα με Πογέτ και πληρώνει στην Ρουμανία!

Γυρίζει σελίδα με τον Γκουστάβο Πογέτ η Ελλάδα! Η Εθνική ομάδα δίνει φιλική αναμέτρηση στο Βουκουρέστι (20:15) κόντρα στη Ρουμανία, με τον Ουρουγουανό να ετοιμάζει τις πρώτες «πινελιές».

Είναι δεδομένο πως ο νέος τεχνικός της «γαλανόλευκης» στοχεύει στην αλλαγή νοοτροπίας. Για να τα καταφέρει, γνωρίζει καλά πως ακόμη και στα ανεπίσημα ματς οι παίκτες του θα πρέπει να αγωνίζονται με στόχο τη νίκη. Προκειμένου να «χτίσουν» καλή ψυχολογία ενόψει των αναμετρήσεων για το Nations League.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο των γηπεδούχων θα κάνει και ο Έντι Ιορντανέσκου. Οι Ρουμάνοι έχουν τον ίδιο στόχο, καθώς θέλουν να «επενδύσουν» στα φιλικά του Μαρτίου με φόντο τα επίσημα του καλοκαιριού. Δεδομένα, λοιπόν, αμφότερες έχουν όρεξη να βγάλουν πράγματα στο χορτάρι, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν κίνητρο να «κερδίσουν» τους προπονητές τους. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κοστολογείται στο 2.06.

Τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ρουμανία δεν αρέσκονται να «ανοίγουν» τον ρυθμό κι αυτό δεν επηρεάζεται από τη φιλοσοφία των νέων προπονητών. Επίσης, η πρεμιέρα πάντα είναι σημαντική όταν υπάρχουν νέοι προπονητές και κανείς δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ποιοτικά ένα «κλικ» μπροστά από την προσεχή αντίπαλο, ενώ διαθέτει φορμαρισμένους παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Το διπλό κοστολογείται στο 2.90, ενώ για όποιον θέλει να ρισκάρει υπάρχει το combo bet 2 & under 2,5 σε απόδοση 5.00!

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x