Stoiximan Super League

Προχωράει για Στέφενς

Κατ’ αρχήν θετικά έχει απαντήσει ο Χουμπ Στέφενς σε διερευνητική πρόταση του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για να κλείσει η συμφωνία.

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Χουμπ Στέφενς να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ο Ολλανδός τεχνικός έχει απαντήσει θετικά σε πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» και αναμένεται να υπάρξει ραντεβού εντός 48 ωρών στο εξωτερικό για να κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Ο 60χρονος κόουτς παραμένει άνεργος από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και είχε αποχωρήσει από την Σάλκε.

Ο Στέφενς ξεκίνησε την καριέρα τους στις ακαδημίες της Αϊντχόφεν και αρκετοί από τους παίκτες που δούλεψε προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα. Το 1993 κάθισε στον πάγκο της Ρόντα.

Από τον Οκτώβριο του 1996 μέχρι τον Ιούνιο του 2002 εργάστηκε στην Σάλκε, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο UEFA το 1997 και το Κύπελλο Γερμανίας το 2001 και το 2002. Το 1999 οι οπαδοί του γερμανικού συλλόγου τον ανακύρηξαν προπονητή του αιώνα.

Στη συνέχεια, ανέλαβε τα ηνία της Χέρτα, αλλά απολύθηκε τον Δεκέμβριο του 2003 λόγω αδυναμίας επιτυχίας των στόχων που είχαν επιτευχθεί. Από τον Ιούνιο του 2004 μέχρι τον Μάιο του 2005 δούλεψε στην Κολωνία και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Έχει εργαστεί, επίσης, στη Σάλτσμπουργκ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αυστρία και το Σεπτέμβριο του 2011 επέστρεψε στη Σάλκε και πέρσι κατάφερε να την φέρει στην τρίτη θέση της Bundesliga, ενώ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Champions League.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει ένα σεβαστό ποσό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x