Βόλεϊ

Πρωτοψάλτης στο sport-fm.gr: «Στόχος του Φοίνικα ένας τίτλος»

Για την νέα πρόκληση της καριέρας του, αλλά και τους στόχους του Φοίνικα Σύρου ONEX, μίλησε στο sport-fm.gr ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Ιδανικός προορισμός ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα ύστερα από πέντε χρόνια περιήγησης σε Γαλλία, Γερμανία και Πολωνία, αποτέλεσε για τον Θανάση Πρωτοψάλτη το project του Φοίνικα Σύρου ONEX, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Έλληνας διεθνής ακραίος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sport-fm.gr, μίλησε για την ζωή στο νησί των Κυκλάδων, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του την φετινή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τέλος ο 27χρονος αθλητής δεν παρέλειψε να σχολιάσει την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, απαντώντας και στον αν είχε ή όχι πρόταση συνεργασίας από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό: «Εμείς ανεξαρτήτως αντιπάλου κοιτάζουμε να αγωνιζόμαστε με το πλάνο που έχουμε, στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Με τον Ολυμπιακό κάναμε ένα καλό παιχνίδι και έτσι πήραμε την νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε στην συνέχεια για να είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα, ώστε να μην χάνουμε σετ που θα μας κοστίσουν βαθμολογικά».



Για την ζωή στην Σύρο: «Η καθημερινότητα στο νησί είναι πολύ όμορφη, γενικά οι ρυθμοί είναι χαλαροί. Είναι κάτι που έψαχνα να βρω και εγώ προσωπικά. Οι άνθρωποι του συλλόγου τρέχουν καθημερινά, νοιάζονται την ομάδα, κάτι που είναι σημαντικό αφού έτσι δεν υπάρχουν προβλήματα. Κατά την διάρκεια της καραντίνας προτιμήσαμε τόσο εμείς όσο και η ομάδα να παραμείνουμε στη Σύρο. Έτσι καταφέραμε να χτίσουμε καλύτερα τις σχέσεις μας, αλλά και να προστατευτούμε από τον ιό».

Για τους στόχους του Φοίνικα την φετινή σεζόν: «Μια ομάδα με ρόστερ όπως το δικό μας, θέλει σίγουρα να κερδίσει έναν τίτλο, όποιος και αν είναι αυτός. Αν έρθουν όλοι, ακόμη καλύτερα. Όμως εμείς κοιτάμε ξεχωριστά τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για τον αγωνιστικό επαναπατρισμό του: «Οι βασικοί λόγοι της επιστροφής μου ήταν η δύσκολη κατάσταση που επικρατούσε σε όλο τον κόσμο αλλά και κάποιοι προσωπικοί μου λόγοι. Μετά ήρθε η πρόταση από τον Φοίνικα, με ένα ενδιαφέρον project που μου παρουσίασαν. Δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση».

Σχετικά με τον αν υπήρχε «κρούση» από την ομάδα του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης απάντησε πως δεν υπήρχε κάποια πρόταση από τους «πράσινους», παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στο να ξαναφορέσει το «τριφύλλι» στο στήθος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x