Stoiximan Super League

Ψάχνει για τρεις ο Βονόρτας…

Τους οχτώ από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο Φάληρο στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους έχει βρει ο Βονόρτας που σκέφτεται για τους άλλους τρεις.

Ο… γρίφος της ενδεκάδας αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν λύθηκε ούτε την Παρασκευή, αφού ο Βονόρτας έχει καταλήξει στους 8 από τους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι. Η αριστερή πτέρυγα και ο φορ, είναι οι θέσεις που το σκέφτεται ακόμη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ο Καρνέζης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά θα αγωνιστούν οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ και ένας εκ των Χουχούμη-Μαρίνου. Αν θα προτιμήσει την εμπειρία του Μαρίνου ή την σβελτάδα του Χουχούμη, θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Στο κέντρο, οι Βιτόλο και Σο θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, παρότι ο Ισπανός δεν προπονήθηκε την Παρασκευή. Οι ενοχλήσεις του δεν είναι κάτι σημαντικό και τοΣάββατο θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή και θα γυμναστεί με τους υπόλοιπους. Μπροστά τους, θα ξεκινήσει ο Σισοκό, που θα έχει δεξιά του τον Ζέκα και αριστερά έναν εκ των Ντίνα, Μπαρμπαρούση. Εάν ξεκινήσει αριστερό μπακ ο Μαρίνος, δεν αποκλείεται ο Βονόρτας να βάλει μπροστά του τον Χουχούμη που είναι πιο αμυντικογενής ούτως ώστε να θωρακιστεί περισσότερο. Στην επίθεση, φαβορί είναι ο Φιγκερόα αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Τοτσέ.

Στην προπόνηση του Σαββάτου θα φανούν τα τελικά πλάνα του Βονόρτα, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι η εξής: Καρνέζης – Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος(Χουχούμης) – Βιτόλο, Σο – Σισοκό, Ζέκα, Ντίνας(Μπαρμπαρούσης) – Φιγκερόα(Τοτσέ) σε αυτό το 4-2-3-1 ή 4-3-3 εάν ο Σισοκό γυρίζει πιο πίσω και στον άξονα τελείως.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x