Stoiximan Super League

«Ψηλά το κεφάλι»!

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους παίκτες του να μην τους πάρει από κάτω η ήττα στο ντέρμπι. «Δεν μας ταιριάζει η θλίψη και η απογοήτευση», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟ.

Το ντέρμπι πέρασε με τον Παναθηναϊκό να μην έχει κανένα βαθμολογικό όφελος. Στο ποδόσφαιρο, έτσι κι αλλιώς, αυτό που μετράει περισσότερο απ’ όλα είναι το αποτέλεσμα. Για τους «πράσινους», όμως, μια νέα ομάδα που «χτίζεται», η εμφάνιση είναι το λιγότερο ενθαρρυντική.

Οι «πράσινοι» όχι μόνο κοίταξαν στο μάτια τον Ολυμπιακό, την πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι λεπτομέρειες, όμως, στο τέλος κόστισαν και οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που έφυγαν από το «Απόστολος Νικολαϊδης» με χαμόγελα.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε, μετά το τέλος του ματς, να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, βλέποντάς τους απογοητευμένους. « δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Δεν μας ταιριάζει αυτό. Ψηλά το κεφάλι και μην ξεχνάτε ότι είμαστε ο Παναθηναϊκός. Δεν μας ταιριάζει η θλίψη και η απογοήτευση», τους είπε, αρχικά, για να συνεχίσει:
«Θέλω να είστε υπερήφανοι για τους εαυτούς σας, για τη δουλειά που έχουμε κάνει. Είναι λογικό να είστε στεναχωρημένοι από τον τρόπο που χάσαμε γιατί αξίζαμε τη νίκη. Δείξατε ότι έχετε δυνατότητες, αλλά εάν μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι, η δουλειά μας θα πάει χαμένη. Πρέπει να συνεχίσουμε»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» κατέληξε, λέγοντας: «Προς το παρόν, θέλω να ηρεμήσετε, να ανακτήσετε την ψυχολογία μας και τις επόμενες ημέρες θα μιλήσουμε για το παιχνίδι και ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσουμε. Αλλά να θυμάστε ότι έχετε μεγάλες δυνατότητες»

Ο Αναστασίου είχε, επίσης, επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που γίνεται έπειτα από κάθε παιχνίδι. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας και οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι το «τριφύλλι» είναι σε καλό δρόμο, συνεχίζοντας τη δουλειά που γίνεται. Ο Ελληνας τεχνικός είχε και μια μίνι σύσκεψη με τους συνεργάτες του, στο γραφείο του στο γήπεδο της Λεωφόρου, όπου έγινε μια πρώτη ανάλυση για το ντέρμπι, τα σωστά και τα λάθη της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x